Far içine su aldı

mert.akvrp

Kayıtlı Üye
https://streamable.com/m5u2i

..bugun arabaya bindim hava yağmurluydu çalıştırınca ünlem işaret çıktı sağ farı kontrol edin diye..İndim baktım gündüz farı pır pır yapıyordu kapadım açtım filan düzelmedi..biraz yol gidip tekrar baktım bir sıkıntı yoktu ikaz işaretide kalktı..Yukarıda videosunu çektim farın içinde su var sanırım..Arabayı da yeni aldım canımı sıktı açıkçası durum..

Geçmiş olsun hocam, gündüz gözüyle farin sağına soluna bak bir çatlak matlak var mı özellikle far tırnaklarına bak arka taraftaki

Geçmiş olsun hocam, gündüz gözüyle farin sağına soluna bak bir çatlak matlak var mı özellikle far tırnaklarına bak arka taraftaki

Işıkla baktım ama bişey göremedim yarın tekrar bakarım..işin ilginci aracı aldığım günde hep yağmurluydu böyle bir şey olmadı:/ aracın uzatılmış garantisi devam
ediyor servise gitsem değişirler mi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Işıkla baktım ama bişey göremedim yarın tekrar bakarım..işin ilginci aracı aldığım günde hep yağmurluydu böyle bir şey olmadı:/ aracın uzatılmış garantisi devam
ediyor servise gitsem değişirler mi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şansını dene hocam, buğu değil çünkü bu, bir yerlerden kaçak var gibi. Led far sanırım birde baya pahalıdır.

Teşekkürler dediğiniz gibi önce servise gösterip çaresine bakacağız artık

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt