Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

F1 2010'da Montreal'e Geri Dönüyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
05082009131730-montreal_return.jpg


Ecclestone Kanada'nın 2010 takvimine alınacağını söyledi

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone dün yaptığı sürpriz bir açıklamayla, Kanada GP'sinin 2010 takvimine alınacağını söyledi.

Son olarak geçen yıl yapılan ve Ecclestone ile organizatörler arasında mali konularda çıkan anlaşmazlık sonucu 2009 takviminden çıkartılan Kanada GP'sinin, özellikle Kuzey Amerika'nın takvimde hiç yer almaması nedeniyle Formula 1 takımlarından gelen yoğun baskılar sonucu 2010'da tekrar alınacağını söyleyen Ecclestone, Montreal'in Gilles Villeneuve Pistine dönüşü müjdeledi.

Ecclestone İsviçre'nin Motorsport Aktuell Dergisine yaptığı açıklamada, "Söz veriyorum 2010'da Montreal'de olacağız. Formula 1'de bulunan herkes Kanada GP'sini çok seviyor" dedi. A.B.D. GP'si ile ilgili bir soruya verdiği yanıtta ise Ecclestone, "Indianapolis'i unutun. Oraya geri dönmeyeceğiz. Bu arada İngiltere GP'siyle ilgili hiçbir sorun yok. Eğer Donington Park istediklerimizi verebilirse orada oluruz, yoksa Silverstone'da devam ederiz" dedi.

Formula 1'in Patronu ayrıca Kore ve Hindistan'ın Formula 1 takviminde yer almasını umduğunu da sözlerine ekledi.

PadokF1
 
Geri
Üst Alt