Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ETKA 7.2.0.3285 Orjinal parça ve aksesuar kataloğu
Etka programı 175 tl gibi bir fiyata satılıyor, paylaşım linkleri program sahibi olan firmanın basvurusu sonucu silinmis veya kullanımdan kaldirilmis durumda gözüküyor.. paylaşım yapmak legal olmayabilir..
Etka programı 175 tl gibi bir fiyata satılıyor, paylaşım linkleri program sahibi olan firmanın basvurusu sonucu silinmis veya kullanımdan kaldirilmis durumda gözüküyor.. paylaşım yapmak legal olmayabilir..
Etka'yı kurdum çalıştırabiliyorum, hatta türkçe kullanıyorum. Bir torrent sitesinden indirdim ama kullanmaya bşladıktan 10 dk sonra fiyatlar vs görünce "keşke vwag doğrudan parça gönderse" dedim. Hiç servisle vs uğraşmadan takım çantasıyla bile toplanır araba dedirtti bana... (abartı oldu, ama söküm takım vs açıklamaları bile varmış)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.