ESP tuşu hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtcntkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtcntkn

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba..bazı yerlerde U dönüşü yaparken tek hamlede dönmek için elfreniyle dönüyorum(artistlikten değil😀) dönmeden önce ESP yi kapatıyorumki kilitlemesin diye fakat bu sefer TCS devreye giriyor ve yolun ortasında ç** gibi kalıp sonra devam ediyorum..

bi arkadaşım ESP tuşuna bi kere basınca ESP bi kere daha uzunca basınca ESP+TCS kapanıyor diye..bir bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar merhaba..bazı yerlerde U dönüşü yaparken tek hamlede dönmek için elfreniyle dönüyorum(artistlikten değil😀) dönmeden önce ESP yi kapatıyorumki kilitlemesin diye fakat bu sefer TCS devreye giriyor ve yolun ortasında ç** gibi kalıp sonra devam ediyorum..

bi arkadaşım ESP tuşuna bi kere basınca ESP bi kere daha uzunca basınca ESP+TCS kapanıyor diye..bir bilgisi olan var mı ?

bende böyle biliyorum ilk seferinde sadece ESP kapanıyor uzunca basmak gerek yoksa dediğin gibi kalınıyor ortada 🙂

bende böyle biliyorum ilk seferinde sadece ESP kapanıyor uzunca basmak gerek yoksa dediğin gibi kalınıyor ortada 🙂

ama bi kere basınca ESP OFF lambası sadece yanıyomuş sonra uzunca basınca yanıp sönüyormuş..mesela kuzenimde golf6 var uzunca basıyo direk yanıp sönüyor o

tamam aynısı direk uzunca basarsan esp lambası yanıp sönüyo dolayısıylada ikiside devre dışı oluyo

Bunları dönerken hangi arada yapmayı düşünüyorsun murat ? Ver çoşkuyu verebildiğin kadar boşver 😀

ver coşkuyu...küsküle gitswin esp'de ne oluor...🙂

o kadar sıkıntı oluyosa gel değiştirelim abi sen bana espli aracı ver ben sana espsiz aç kapa derdin olmaz mesela ?? 😀

knk espyi kapatma öle ver coşkuyu ben öle veriyorum nasıl yanlıyo bi bilsen kapatınca olmuyo 😀

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt