denizgoktas
Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar, abiler, kardeşler...
Eskişehir'de bir vosvos buldum. Telefonda anlaştık. Cumartesi günü kapora göndereceğim.
yürüründe, kaportasında, motorunda herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. sadece muayenesi yok.
Sizden ricam bana yardımcı olur musunuz? Gidip arabaya bir göz atabilir misiniz?
Kapı saçlarında, çevresinde, direklerde, altında, bagaj içinde çürük var mı?
Motorda üfleme tekleme ya da kasnakta sallantı var mı?
Viteslerde geri vites dahil atma var mı? Direksiyonda boşluk var mı? Silecekler, farlar, 4lüler ve
ısıtma sistemi, radyosu, sinyal kolu, kelebek camları çalışıyor mu?
aracın iç kısmında tavanda su lekeleri var mı? yani tavandan su sızdırıyor mu?
yani aracın genel durumuna bakacak bu işten anlayan bir arkadaşımız Eskişehir'de var mı?
Lütfen benim için çok önemli. Eskişehir'e gelip aracı alıp Bolu'ya geri dönücem çünkü.
Teşekkür ederim.
Deniz Göktaş
05326486072
Bolu
Eskişehir'de bir vosvos buldum. Telefonda anlaştık. Cumartesi günü kapora göndereceğim.
yürüründe, kaportasında, motorunda herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. sadece muayenesi yok.
Sizden ricam bana yardımcı olur musunuz? Gidip arabaya bir göz atabilir misiniz?
Kapı saçlarında, çevresinde, direklerde, altında, bagaj içinde çürük var mı?
Motorda üfleme tekleme ya da kasnakta sallantı var mı?
Viteslerde geri vites dahil atma var mı? Direksiyonda boşluk var mı? Silecekler, farlar, 4lüler ve
ısıtma sistemi, radyosu, sinyal kolu, kelebek camları çalışıyor mu?
aracın iç kısmında tavanda su lekeleri var mı? yani tavandan su sızdırıyor mu?
yani aracın genel durumuna bakacak bu işten anlayan bir arkadaşımız Eskişehir'de var mı?
Lütfen benim için çok önemli. Eskişehir'e gelip aracı alıp Bolu'ya geri dönücem çünkü.
Teşekkür ederim.
Deniz Göktaş
05326486072
Bolu