Epc+ hata denge sistemi + lastik basinc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgunay

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Epc ,hata denge sistemi ardina lastik basinc uyarisi ile ilgili aracimda 4-5 sefer uyari aldim ve bunlarin hepsi ayni anda oldu. Bugun servise araci goturdugumde yazilim guncellemesi yapilacagini 2 gun aracin serviste kalmasi gerektigini soylediler. Sizin yorumlariniz nelerdir ? 2 gun yazilm atilmasi bana ilginc geldi.

Tam olarak yapılacak yazılım yüklemesi nedir 2 gün uzun bir süre sıra olduğu için mi yada bu işi boş kaldıkça yapacakları için mi süre uzun başka bir servisi arayıp bilgi alın belki daha kısa sürede olacak bir durumdur

Benzeri banada olmuştu servise götürdüm arka tekerde devir sensörü diye bişe varmış o çamur olmuş onu temizlediler (ücretsiz) düzeldi aynı günde aldım aracımı

Tam olarak yapılacak yazılım yüklemesi nedir 2 gün uzun bir süre sıra olduğu için mi yada bu işi boş kaldıkça yapacakları için mi süre uzun başka bir servisi arayıp bilgi alın belki daha kısa sürede olacak bir durumdur

30 saate yakin aracin bagli kalmasi gerektigini soylediler. Sure gercekten cok uzun.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt