Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

en sonunda nazar değdi birisi vurup kaçmış!!

4rd4

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
1,247
Bugün sabah 9 da okul otoparkına arabamı park ettim. Derse gittim öğlen arabayı yerinden çıkarmayım dedim ama keşke çıkarsaymışım:( Arabanın yanına gıttığimde yanımdam cıkmak isteyen arkadaş sürücü kapısından baslayarak sol on teker hizasına kadar arabama sürtmüş, üstelik yan sinyal lambamı kırmış ve kaportayıda bır guzel çökertmış. Benim anlayamadığım madem vuruyorsun bir dur bak yok abi direk devam etmiş madem vurdum tam vurayım hesabı.. Sinirlenmemek elde değıl asıl sorun bilkent unıversıtesı nde olan kazalardan hangı karakol sorumlu bunu bile bilen yok 3 karakol gezdim hatta basta 155 i aradım aracınız park halinde sonuçda en yakın karakola gıdıp rapor tutturun dedıler. Dedim bakın arabayı yerınden kaldırmamam lazım bİr ekıp gonderın. gerek yok dedİler. 3 karakol gezdım en sonunda beysukent karakoluna geldim. Bır guzelde polıs bana cıkıştı neden aracı kaldırdın bışey yapamayız hatta 200 tl cezası var dıye. Dedim lanet olsun size diyerek çıktım nerdeyse içeri alıcaklardı beni. Sonuc olarak eve geldım ve anladım kı bu memleket bıtmış...

Buyrun buda kendı cektıgım fotoğraf:
2a0l5km.jpg
 
Çok geçmiş olsun, en sinir olduğum şeydir. Vurdun acil gitmen lazım insan bari bir not bırakır telefon yazar. Allahtan çok büyük bir hasar yok.
 
arda güvenlik kamarası gibi birşey varmı otarafa bakan yada oralarda bulabilirsin belki
şerefsiz insanın tekiymiş demekki artık varsa kaskondan karşılatırsın çok geçmişolsun
 
arda çok geçmiş olsun yaa üzüldüm :( aynı olay benım başımada geldiği için çektiğin sıkıntıyı anlıyabiliyorum .. bari bir telfon bi umara bir kağıt bırak be kardeşim.. ama okulda oldu dıyorsun bır bayanda çarpmış olabilir panikten kaçmıştır.. neyse tekrardan geçmiş olsun ..
 
geçmiş olsun arda.üzüldüm gerçekten. parça değişimi gerektirecek bişey değil allahtan.
 
çok geçmiş olsun böyle bi vuruğu ancakn bayan yapar bence devam ettiğine göre...... kamera falan yokmu yada yanındakii arabayı tanıyomuydun muhakkak dikkat etmişindir yanındaki araca?:( bu vurup kaçanlara neden bu devlet hiçbişey yapamıyo anlayamıyorum bide polis tutanağına ihtiyacın yok yapacak servise gittiğinde aracıma park halinde vurup kaçtılar evimin önünde desen zaten kasko kkarşılıyo aracın yapılıyo....
 
otopark a bakan kamera yok malesef. sabah bi telaşla koydum arabayı yanımdaki araca da pek bakamadım zaten vuran araç sanırım gri renk tonunda bi araç etrafa sordum ama olan olmuş artık. tahmınımcede bayan ztn okadar cok acemi varkı okulda. tşk ederim herkese yrn sanayıde gocuklerı duzeltırsem yeter gerısı pasta cıla..
 
çok geçmiş olsun..ne can sıkıcı bir olay ne kadar sinir edici bir olay..müsadece ederseniz bu kişiye şerefsiz demek istiyorum..:kizgin::kizgin::kizgin:
 
çok geçmiş olsun can sıkıcı bi durum.Bide iki parçaya birden sürtmüş.Okulun giriş çıkışında da mı kamera yok.Genelde oralara koyarlar girip çıkan kayıt altına alınsın diye belki ordan ulaşılabilir.
 
çok geçmiş olsun..ne can sıkıcı bir olay ne kadar sinir edici bir olay..müsadece ederseniz bu kişiye şerefsiz demek istiyorum..:kizgin::kizgin::kizgin:

diyebilirsin tabi abi ben neler dedim neler görünce arabayı ztn bi patlattım küfürü. sonra dedım yok cnm benım araba olamaz bu :D
 
Geri
Üst Alt