Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

En Hızlı Leon Kimin?

muratleon41

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eki 2009
Mesajlar
72
Yaş
41
Bilmiyorum daha önceden böyle bir konu açıldımı? Merak ettim TÜRKİYE nin SCW nin EN HIZLI LEON U KİMİN VE HANGİ ŞEHİRDE..?
 
bence istbul ve scw den zafer abinin mat siyah leon cuprası,araç gırtlağa kadar dolu daha ne yapılabilir ki...
 
zafer abinin cuprası ve ahmet abinin 1.8 cuprası

ama hangisi kac bg bilmiyorum merak ettim ?
 
Tm plakalı beyaz Cupra gt30 kıtlı forged ınternall var,Zd plaka cupra gt30 ve methanol,Zafer abının cuprası gt30 ve methanol.Hepsıne masallah dıyelım sadece okumayalım :)
 
Ulu-kaan kardeslerın Kuk plaka cupralarının k04 le 350bg verdıgını goz onunde bulundurursak gt30 lu cupraların en az 400bg sı olması lazım.Tahmınen 400-450bg aralıgındadırlar
 
Ulu-kaan kardeslerın Kuk plaka cupralarının k04 le 350bg verdıgını goz onunde bulundurursak gt30 lu cupraların en az 400bg sı olması lazım.Tahmınen 400-450bg aralıgındadırlar

Kocaman MAŞALLAH diyelim onlara en sevindiricisi ise araçların böyle abilerin olması güzel yürürlü araçlar......:eek:key:
 
galiba zafer abi'nin cuprası. aksi gibi hiç de kalkmaz :D

bu arada çağlar'ın eski cuprası için de 405 hp falan diyorlar
 
MaşeAllah Lâ Kuvvete İllâ Billâh..

bu şekilde MaşeAllah demek çok güçlüdür...durun kopyalyıp yapıştırayım...

Bu kısa ve özlü cümle, müezzin ezan okurken, namazlardan sonra, bir yolculuk esnasında, yolculuk dönüşünde veya yapılan herhangi bir hayırlı iş ve amelden sonra veyahut da herhangi bir zaman ve mekâna bağlı olmaksızın uygun olan her yer ve zamanda bizzat Peygamber Efendimiz tarafından okunmuş ve Ashâba da tavsiye edilmiştir..

not: normalde dini bir şey yazmazdım..ama yukarıda da belirtildiği için..araç kullanan bizler için gerek olduğunu düşündüm.
Allah cümlemizin Malını, mülkünü, havada karada denizde giden aracını, canını ve her şeyini kazalardan nazarlardan belalardan muhafaza eyleşin inşeAllah
 
Geri
Üst Alt