Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eminim golfü hiç böyle görmediniz:D

bende farklı bişey beklemiştim..Paylaşım için teşekkürler..Valla ben daha önce hiç böyle görmedim :D
 
dans ediyorlar gösterinin sonunda
 
değişik güzel ilgi çekici bir şet olmasına rağmen burası neresi ve neden yapmışlar..onu çözemedim..çözmeye gerek var mı yok..adam yapmış izledik
 
değişik güzel ilgi çekici bir şet olmasına rağmen burası neresi ve neden yapmışlar..onu çözemedim..çözmeye gerek var mı yok..adam yapmış izledik

+1 ... ben şöyle tahmin ediyorum abi.. hani sahte doğa gezileri varya batıda, trenle yada kayıkla gidiyorsun sağdan soldan maket köpek balıkları çıkıyor üstüne birşeyler devriliyor bi yerler patlıyor alevler fışkırıyor falan.. Bu da biraz o tarz show amaçlı yapılmış bir gösteri galiba.. ilk arabalar yükseldiğinde ben arkada bir şey patladı araba uçtu zannettim mesela, öyle bir mekanizmaylada 1.5 tonluk arabayı dans ettirmesi ilginç bence, dediğin gibi bizede aaaaaaa yada ooooooo diyerek izlemek kalıyor buda yeterli bence..
Sol avcunu yumruk şeklinde tam sıkmadan birleştirip üstte kalan yuvarlak boşluğa, herhangi bir ağaçdan edindiğimiz o boşluğu dolduracak kadar büyüklükteki bir yaprağı yerleştirerek, sağ elimizin ayasıyla yaprağın tepesine hızlıca vurarak patlatma işlemide oldukça gereksiz ama sonuç ilginç ve eğlenceli!...(Solaklar tersini yapsın)
 
Hollywood.. :)
ekstradan efekt katılcak sahneler için..
 
Geri
Üst Alt