Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

El Freni Takılı Kaldı

crawlinq

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2010
Mesajlar
210
Yaş
33
Selamlar Arkadaslar Bugun cıkıcaktım az önce biryere arabayı calıstırdım el frenini indiricem bildiğin el freni kolu takılı kalmıs hiç bir türlü aşağı indiremedım.gaz verdiğimdede arabanın arka tekerlekler kalktı el freni indiremediğim için.napayım sımdı ben arabayı kaldıramıyorum bile yerinden :).Yapacağınız Görüşler İcin Simdiden Teşekkürler.
 
el frenini çok fazla mı çekmiştin yukarıya. ?? :)
eğer öyleyse daha fazla güç göstermek gerekir doğal olarak indirmek için ama cevabın hayırsa bişilerin koptuğu vs. belli ki tuş çalışmıyo..
 
kastırıp braz daha kaldrcaksın baska seklı yok yada kutuyu acıp telı sokuceksın ama toplamasını beceremezsen ustaya gıtmek zorunda kalırsın
 
elfreninin plastik aksamı yukarı çıkmış olmasın o yüzden el freninin tuşuna basıp indiremiyor olabilirsiniz. plastik aksamı aşağı çekin eğer düğmesi basılmış gibi duruyorsa
 
Konu 8 gün önce açılmış Engin. Heralde araç 8 gündür el freni çekili durmuyodur :D
 
Geri
Üst Alt