Merhaba arkadaşlar
Daha 1 ay olmadı eibach 5 cm yay aldım.On tamponları yaptırdım araba suan cok yerde.Eibach 3 cm kullanan arkadaslar on takımları 5 cm ile değiştirmek isteyen olur mu.?
Merhaba arkadaşlar
Daha 1 ay olmadı eibach 5 cm yay aldım.On tamponları yaptırdım araba suan cok yerde.Eibach 3 cm kullanan arkadaslar on takımları 5 cm ile değiştirmek isteyen olur mu.?
ewet on taarafı değiştirmek istiyorum.Tampon yaptırdım.Ama kamiller orjinal yaylara gore olcu alıp biraz daha dusurunce bizim yaylarla yerde gitmeye başladı 🙂
valla arkalar 5 te bile aralık kalıyor ki orjinal yayları bagajda tutuyorum agırlık yaparmı az da olsa diye 🙂Gerci bende daha jant yok ustundeki orjinalleri var.Para buldukca artık.Onler 3 arkalar 5 yol tutusta bi sorun yasanır mı acaba?yada senle degistirsek sen sorun yaşarmısın ki.
arkadaslar sanırım bu sekilde degisen olmucak da benim aracı nasıl on tarafını kaldırırım motoru mu arkaya alsak 🙂jantları degistirsem ince yanak alıcaz mecbur o da aynı olucak bir kac santim yukseltsem sorun olmucak gibi duruyor.Bi fikri olan varmıdır acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.