EDS Kameraları..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YCO

Kayıtlı Üye
bildiğim kadarıyla emniyet şeridindeki EDS'lerden ceza yemek için en az 3 kameradan geçmek gerekiyo..bi kaç kişiye sordum dün Erhan da dahil onlar da öyle biliyo..

emniyet şeridindeki 3 kameranin altından geçmediğimiz sürece ceza yemiyo muyuz yani. ??

teşekkürler..

Bence ole bısey yoktur yıgıdım kamera anında yakaladımı cekıyor 1-2-3 e bakmıyo dıye bılıyorum bende

Emniyet şeridini işgal ettin tabi şimdi de yusuf yusuf ceza gelirmi die araştıryon dimi..😀 😀

Emniyet şeridini işgal ettin tabi şimdi de yusuf yusuf ceza gelirmi die araştıryon dimi..😀 😀

ahauehehe.. 😛 😛
haftada en az 6-7 defa 2 kameram var beni seven altından geçiyorum zaten mecburen bazen, şu zamana kadar ceza da gelmedi ama her seferinde aynı muallakta kalıyorum Sezgin abi..eğer 3 kamera zorunluluğu varsa gönlüm rahat etsin bi kaç kamerayla daha arkadaş olurum.. 🙂

bazı yolların normal şeridinde gitmek pek nasip olmadı bile zaten.. 😀 😀

ahauehehe.. 😛 😛
haftada en az 6-7 defa 2 kameram var beni seven altından geçiyorum zaten mecburen bazen, şu zamana kadar ceza da gelmedi ama her seferinde aynı muallakta kalıyorum Sezgin abi..eğer 3 kamera zorunluluğu varsa gönlüm rahat etsin bi kaç kamerayla daha arkadaş olurum.. 🙂

bazı yolların normal şeridinde gitmek pek nasip olmadı bile zaten.. 😀 😀

Iste ornek sofor dedıgın bole olur 😀😀

3. kamerada patlıyosun yiğitcim 😀

ben bi kameradan geçtim eve gönderdiler makbuzu ikinci üçüncü kameradan geçsem artık bilemiyorum😀 😀 😀

ben bi kameradan geçtim eve gönderdiler makbuzu ikinci üçüncü kameradan geçsem artık bilemiyorum😀 😀 😀

oyyyy.. 😀 😀

nerdeki kamera bu Serkan abi. ??

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

kavşak EDS'si değil dimi abi emniyet şeridi. ??

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt