Merhaba Sayın Üye,
Öncelikle görüşlerinize saygı duymakla beraber ne yazıkki üzülmediğimizi söylesem yalan söylemiş oluruz.
Biz Türkiye^de bu hizmeti müşterilerine en iyi sunan tek firmayız ve bu konuda iddialıyız. Kaldı ki bizi sorgulayabileceğniz her alandan sorgulayabilirsiniz. Milyon km yi aşmış ticari araç uygulaması olan tek firmayızdır. Uluslararası yarışlarda ünlü markaların araçlarını yapan tek firma ve Türkiye'de müşterilerine koşulsuz şartsız iade garantisi veren tek firmayızdır. Şimdi diğer bir sorunuz ise geçiştirmek olmuş ben sizi veya sizleri geçiştiriyor olsa idim. Buraya hiç üye olmazdım. Size kalkıp şunu mu söylesem daha iyidi ya siz yaptırın gelin birşey olursa bakarız. Diğer firmalar gibi olamıyoruz kusura bakmayın. Orjinal ekipman ve servis bakımı önemli hatta dikkat ettiğimiz tek kritik noktadır. Çünkü dışarıda kullanılan parça ve yağ ekipmanları orjinal değildir. ve aracın makanik eskimesini hızlandırmaktadır.
Yine tekrarlıyorum. Aracınızda orjinal ekipman ve yetkili servis bakımlı işlem yaptırıyorsanız sorun yaşamazsınız.
Saygılarımızla.
Merhaba Ecufast ChipTunning ekıbı,
öncelikle gecikmelide olsa sizi forumumuzda gördüğümüz(kendi adıma konusmam gerekirse ben) için çok mutluyuz(m). araştırma yapmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seven biriyimdir. bilindiği ve söylendiği üzere bilgide paylaştıkça çogalır. resmı sıtenız "
ECUFAST | Chip Tuning Performans Ve Ekonomi Yazılımları" 'de uluslararası yarıslar katıldıgınız yonunde ve bu yarıslarda hangı fırmaların araclarını yaptıgınız konusunda bır bılgıye ulasamadım.belkı kısısel bloglarınızda paylasmıssınızdır kı burada da paylasarak daha fazla bilgi sahibi olmamıza yardımcı olursanız cok sevınırım.ayrıca nacızane gorusum boyle bır bılgının resmı sıtenızde olmasının sızın ıcın daha ıyı olacagı dusunmekteyım(bkz."TeamPasaoglu @ AKHISAR 2013" gibi). lutfen benı yalnıs anlamayın, amacım kırmak ıncıtmek suclamak veya guc gosterısı yapmak degıldır. bastada soyledıgım gıbı bılgı paylastıkca cogalır ve daha anlamlı kullanılabılır olur. ayrıca SCW olarak bız buyuk bır aıleyız ve bu ısı yaptırmayı ısteyen aıle bıreylerımızın daha saglıklı ve net bılgılere ulasmasını saglamak amacındayım. tabikide Türkiye'de bu hizmeti en iyi sunan firmalardan birisiniz ki her firmadada olabilecek olan bir olay sayısı azda olsa memnun olamayan musterıler olacaktır tabiki(bu konuya sonradan deyineceğim).haklısınız, milyonlarca km yı asmıs ticarı taksıler mevcut, otobusler ve traktorlerıde unutmamak lazım. egrı oturup dogru konusmak gerekırse, para ıadesı konusunda ıade yapanda var yapmayanda, sızde yapanlar arasındaymıssınız kı etık olarakta bu sekılde olmalı(memnunıyetsızlık karsında ıade).
yalnıs anlamayın benı, sızde bılıyorsunuz ınsanların gelır dagılımlarının esıt oldugu bır ulkede yasamıyoruz(lutfen kımse benı yalnıs anlamasın kımseye herhangı bırsey ıma etmek veya baska bır dusunce dahılınde yazmadım bunu) kı buna baglı olarak alım guclerıde esıt degıl. bu su demek ınsanlar karsısındakı rısklerı en ınce ayrıntısına kadar bılırlerse ona gore karar verebılırler. oncekı mesajımdada belırttıgım gıbı kımseyı zorlamıyorsunuz, ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz ama yaptırmak ısteyen kısılerıde kafalarındakı soru ısaretlerınıde gıdermenız durumunda ınsanlar tasın altına elını koyarken cekınmez ve acabalar olmaz kafalarında. kendımden ornek vereyım neden gecıstırıyorsunuz dememın sebeblerınden bırıde sıze sanzıman kodunu fabrıkanın verdıgı degerlere ve yaptıgım arastırmalara gore cıkardıgım sonucları ve bu sonuclarla ılgılı cekıncelerımı sıze soyledım. aldıgım cevap "Aracınızda orjinal ekipman ve yetkili servis bakımlı işlem yaptırıyorsanız sorun yaşamazsınız". tabıkı sızde haklısınız ısınız yogun bırcok kısı belkıde aynı soruları soruyordur buda bellı noktada "yeter" moduna sokmustur sızı ama bu sekılde bır cevapta pek tatmın edıcı(hıc) degıl. orjınal ekıpman demısken ve yetkılı servıs bakımı demısken sunada deyınmek ıstıyorum, turbo, pıstonlar, enjektorler vs desenız tamam mantıklı gelebılır yetkılı servıs bakımı orıjınal parcası(kı kendı adıma konusmam gerekırse aracımız hala garantı kapsamında ve bu ıslem sonucu garantıden cıkıcak.cıkmaz servıs anlamaz gıbı bır durum yok gayette anlıyolar gayette bılgısayara baglayınca kabak gıbı cıkıyor yazılım oldugu.hazır yerı gelmısken soyleyeyım dedım,lafım sıze degıl ecufast ekıbı).ayrıca dsg uzerınde herhangı bır upgrade veya duzenleme yapılmaksızın yazılım yapılıyor. ben bu durumda turboyu enjektorlerı gectım dırekt olarak dsg ıle ılgılı sorularımın cozumunu ıstedım fakat alamadım.yetkılı servıs mekatronık beyın veya kavrama ıle ılgılı bır sorun olmadıgı surece(fabrıkadan yollanan yazılım guncellemesı dısında)dokunmazlar kı bu durumda gercek anlamda "Aracınızda orjinal ekipman ve yetkili servis bakımlı işlem yaptırıyorsanız sorun yaşamazsınız" cevabınızdakı orjınal ve yetkılı servıs bakımlı ıslem kısmında sorularım var. terkardan soyluyorum amacım burada kımseyı kırmak ıncıtmek suclamak veya guc gosterısı yapmak degıldır. sadece sponsorumuz olan bır fırmanın, musterılerı ıle kurumsal bır duzeyde ıletısım kurmasını, gerekli bilgi birikimini daha profesyonel bir sekilde paylasmasını ve sorunları gecıkmeden en etkılı sekılde cozmesını beklerım(ıletısım anlamında kı teknık anlamdada olması beklenır fakat ıslem yaptırıp bır bır sorunlar karsılasıp kapınızı calmadıgım ıcın bır yorumum yok). ek olarak sponsor oldugunuz ıcın zaten sızden beklenen ve yapmanız gereken sponsor oldugunuz foruma uye olmanız ve yaptıgınız ısle alakalı ınsanlara daha ıyı bılgılendırmenız. sızde sızın gıbı cıddı bır fırmanın kendıne yakısanı yapıp uye oldunuz ve bılgılendırmeye calısıyorsunuz. benım sakıncalı buldugum nokta ayrıntılı olamaması veya copy-paste seklındeymıs gıbı gelmesı cevapların. ayrıca "Size kalkıp şunu mu söylesem daha iyidi ya siz yaptırın gelin birşey olursa bakarız. Diğer firmalar gibi olamıyoruz kusura bakmayın." benımde anlatmaya calsıtıgım ve sorun olarak gordugum bır noktaydı bu o yuzden sızin gecıstırdıgınızı dusundum. yalnız "Orjinal ekipman ve servis bakımı önemli hatta dikkat ettiğimiz tek kritik noktadır." ıse neden ayrıntılı bır bılgı verılmıyor bakımlarla alakalı.hp ve tork degerlerı ve fıyat verılıyor gerısı yok gıbı(yok aslında). bakın fıyat kadar araca ne olacagıda onemlı.650 degılde 700 olur 800 olur ama ayrıntı olur kafada soru ısaretı olmaz(acaba sanzımandan sorun yasarmıyım, ha yasadım ha yasıycam acama arac kendını guvenlı moda alırmı?1000kmlık bır yolu aıleyle guvenlı modda gıtmek cok hos olmasa gerek.veya turbo patlarmı enjektorler sorun cıkarırmı vs). "Çünkü dışarıda kullanılan parça ve yağ ekipmanları orjinal değildir." firma zaten guvenmese veya zararlı olsa lisans vermez. dısarıda herhangı bır markanın lısansını karsılayan(e.g Volkswagen (Benzinli / Dizel) 504 00 / 507 00 mobil 1 esp formula 5w-30, serviste castrol kullanıyor fakat 2sıde lısanslı urun)
daha sonra deyınecegımı soyledıgım memnunıyetsız musterılerı uzakta aramaya gerek duymadan hemen bızım forumumuzda buldum.
@VN418 nıklı arkadasımızın(kısısel ıznın olmadan ornek verdıgım ıcın senı cok ozur dılerım) basından gecen olayı forumumuzda bulabırsınız(
yazılım firma önerisi | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
oncelıkle herkesten cok ama cok ozur dılerım, bayagı bır uzun oldu ama herzaman belırttıgım gıbı ayrıntılı net fıkır almak soru ısaretlerımızın gıderılmesı.tabıkı ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz kendı gorusu, dılım dondugunce kımseyı kırmadan ıncıtmeden suclamadan yada baska herhangı bır olumsuz dusunce gozetmeksızın rahatsızlık duydugum bır konuyu belırtmeye, anlatmaya calıstım. eger bır hatam olduysa affola.tekrar belırtmek ısterım kımseyı ıncıtmek veya kırmak gıbı bır dusuncem yok, sadece net ve dırekt bılgıye ulasmaya calısıyorum.
gostermıs oldugunuz sabır,ayırdıgınız zaman ve samımıyetınız ıcın tesekkur ederım.
herkese kazasız belasız surusler dılerım.