Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ecclestone: 'Briatore cezası çok ağır'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
bernie-ecclestone-face-2.jpg


Bernie Ecclestone, Flavio Briatore'ye ömür boyu motorsporlarından men cezasının çok ağır olduğunu söyledi. Ecclestone, Briatore'nin başlangıçta yaşananları itiraf etmiş olması halinde, bu derece bir ceza almayacağını da ifade etti.

FIA'nın Briatore hakkındaki cezasını eleştiren Ecclestone, Renault'ya verilen şartlı 2 yıllık men cezasının yerinde bir karar olduğunu ancak Briatore'ye verilen cezada çizginin aşıldığını belirtti.

F1'in partneri LG Electronics'in Singapur'daki basın toplantısında konuşan Ecclestone, skandalla ilgili olayı sadece üç kişinin bildiğini ve başka hiçbir kimsenin bu olayla ilişkili olmadığını belirterek, Briatore'ye böyle bir ceza vermenin gereksiz olduğunu söyledi.

"Çok fazla, kesinlikle çok fazla" diyen Ecclestone, "Fakat Briatore çıkıp deseydi ki, 'Evet yaptım, o zaman bu bana iyi bir fikir gibi göründü ama üzgünüm', o zaman böyle bir ceza almazdı" dedi.

Ecclestone, "Kimseden gizlemiyorum, Flavio'nun arkadaşıyım. Tüm bu süreci çok kötü yönetti. Çok farklı bir şekilde bu işin üstesinden gelebilirdi. Onlara yaramaz çocuklar denirdi ve işi normal bir şekilde bitirebilirdi" diye konuştu.

Briatore'nin, cezadan şikayetçi olması halinde, konuyu sivil mahkemelere götürmeyecek kadar mantıklı bir insan olduğunu belirten Ecclestone, "Flavio'nun bunu yapması aptallık olur. Temyiz mahkemesi tarafından kararın yeniden değerlendirilmesini istemeli. FIA'ya giderek karara itiraz etmeli. Sivil mahkemeye giderse, kazanacağını sanmıyorum" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Onu bunu bilmemde,şu adamda olan para F1 camiasında kimsede yoktur :D
 
Geri
Üst Alt