kojiroh
Kayıtlı Üye
Dun bol trafikli siradan bir Istanbul ici kullanim sonrasi yine siradan bir sekilde arabayi park edip eve girdim. Sabah ise gideyim diye arabaya binince aractaki bircok verinin durduk yere sifirlandigini gordum. Tur sayaci, yakit sonrasi/uzun donem kullanim verileri, aracin saati, saat dilimi falan hepsi sifirlanmis. Sifirlanmamis veya silinmemis tek sey radyo kanallari (ki onlarin da adlari ucmus frekans yaziyor sadece) ve toplam KM bilgisi olmus.
Tabii ki cok anormal bir durum ama panige kapilmayi gerektirecek bir durum var mi merak ediyorum. Yazilimsalsa olur oyle seyler der gecerim ama donanimsalsa sikinti. Var mi benzer bir sorun yasayan ya da neden olabilecegini bilen?
Edit: Teknik destek kismina yazsaymisim daha iyiymis aslinda sanki kusura bakmayin. Ibiza'ya ozel bir problem oldugunu sanmiyorum cunku.
Tabii ki cok anormal bir durum ama panige kapilmayi gerektirecek bir durum var mi merak ediyorum. Yazilimsalsa olur oyle seyler der gecerim ama donanimsalsa sikinti. Var mi benzer bir sorun yasayan ya da neden olabilecegini bilen?
Edit: Teknik destek kismina yazsaymisim daha iyiymis aslinda sanki kusura bakmayin. Ibiza'ya ozel bir problem oldugunu sanmiyorum cunku.