Dsg vites düşürme.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cnyd43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnyd43

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Dsg li leon kullanicisiyim.Aracı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kullanim esnasında aracın vites yükseltmesi kesinlikle hissedilmiyor. Fakat yavaslarken özellikle 3 den 2 ye ve 1. vitese geçişini çok bariz olmasa da hissediyorum. Bu normal bir durum mu yoksa bir arıza belirtisi midir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Dsg kullanıcısı değilim ama dostum manuelde sadece 4-5 aralığında yükseltme ve düşürmede hissettirmiyorum. Geri kalan viteslerde kim olsa hissettirir. Bariz olmasa da.. O yüzden takılma bence 1-2 de hissetmen normal. Bariz değil demişsin zaten takılma yani bence

Note 5 cihazımdan gönderildi

Dsg vites düşüşleri bazen kararsızlaşabiliyor..
Yollardan dolayı araba napsın??
Eğim algılıyor 2 den 1 e düşürüyor.
Ama genelde yükselen vites her zaman daha yumuşak olur. Aracın ivmelenmesi ile orantılıdır.
Devir Yüksek olur vites düşürürsen daha da devirleneceği için normaldir hissetmen.

Problem yok benim araçta dsg vites düşürürken tabi hızınızı yavaş yavaş düşürdüğünüzde çok hissetmiyorsunuz ama aniden 30-40 metrede duracak olunca hissedersiniz hatta motor freninin sesini bile duyarsınız.problem yok yani güvenli sürüşler.

Arkadaşlar merhaba. Dsg li leon kullanicisiyim.Aracı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kullanim esnasında aracın vites yükseltmesi kesinlikle hissedilmiyor. Fakat yavaslarken özellikle 3 den 2 ye ve 1. vitese geçişini çok bariz olmasa da hissediyorum. Bu normal bir durum mu yoksa bir arıza belirtisi midir?

Bende de mevcut dediğiniz durum. Hatta bazen kadrana bakmadan vites düşürdüğünü hissettiriyor. Genelde şanzıman soğukken yapar

Ekonomi acısından düşük devirde tutmaya çalışıyor ve vites küçüldüğü Zaman devir birden yükseldiğinden geçişi hissettiriyor.

Sorun değil, otomatik viteslerin genel durumu.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt