kenany
Kayıtlı Üye
Evt arkadaşlar bu konudaki rahatsızlığımı hem forumda hemde buluşmalarımızda bir çoğunuzla paylaşmıştım. Sizdende duyduğum kronik sözünden sonra çok önemli olmadığını düşünerek sesi kendi kafamda bitirmiştim. Tabi sırf bu ses için 5 kere hem doğuş hemde kayadibi servislerine gittiğimi saymassak. Aracı aldığım ilk haftadan beri geliyor bu ses. Şimdi asıl önemli konuya gelelim. ayın 3 ünde aracı 15.000 bakımına götürdüm bu ses o gün daha şiddetliydi ve servise gittigimde lastigi söküp kontrol edilmesini istedim. sökülmeden yüzeysel bakıldı ve tur atıldı bişi olmadığı söyledi ve tekrar şanzumandan gelen normal ses bide taş girmesinden ileri geldigi. herneyse bugun benim iyicene kafam attı gittim lastikciye söktürdüm jant kendim eğildim baktım birde ne göriyim. Diskin üstündeki vida yok disk bildiginiz bosta duruo sallanıo ve hemen üstünde iki tane hortum gibi kabloların gectigi kısım var onlar bi saça bağlı o sacında vidası yok boşta duruor. Onlara uygun vidalar aldım takdım ve su an kullanıorum. Arabadan çıt sesi gelmiyor ve haliyle dile getirilen şanzımandanda. Servise şikayetimi bildirdim. Şimdi bundan sonrasını sizin takdirinize bırakıyorum.