Zaten s modun smacı o , d rive modunda vites geçişleri devirleri düsüktür benım araba neredeyse 2.viteste kalkıyor dsg de hiç bir problem yaşamamıştım sizdede yoktur zaten , eğer çok midenizi bulanırsa şanzımanı resetlersiniz olur biter .Arkadaşlar merhaba 2018 / FR aracım var. şöyle bir sorum olucak dsg / s moduna alınca araç 2,000 devirlerde kalkmaya calışıyo kısacası zorlanıyor .
Sizlerde böyle bir durum varmı.Servis bu olaya normal dedi.
Zaten s modun smacı o , d rive modunda vites geçişleri devirleri düsüktür benım araba neredeyse 2.viteste kalkıyor dsg de hiç bir problem yaşamamıştım sizdede yoktur zaten , eğer çok midenizi bulanırsa şanzımanı resetlersiniz olur biter .
Teşekkürler yardımlarınız için daha önce golf7,golf7,5 passat araçlarımda . Böyle bir durumla karşılaşmadım vitesi ''S'' e alınca ondan biraz garipsedim.Daha bilgili arkadaşlar yorum yapıcaktır mutlaka,bildiğim kadarıyla patinaja düşmemesi için ve daha performanslı kalkış yapabilmesi için üst devirde kalkış yapıyor. Benim aracımda o şekilde bir sorun yok içiniz rahat olsun 🙂
Sonuçta aynı dsg golfle , bir farklılık hissediyorsanız resetleyin bir ...Teşekkürler yardımlarınız için daha önce golf7,golf7,5 passat araçlarımda . Böyle bir durumla karşılaşmadım vitesi ''S'' e alınca ondan biraz garipsedim.
O nasıl yapılmakta serviste 2 gun once guncellemelerini vs yapmışlar ama ben bi fark göremedim ''S'' e alınca yine ilk kalkış zorlanarak kalkıyor.Sonuçta aynı dsg golfle , bir farklılık hissediyorsanız resetleyin bir ...
https://www.seatclubworld.com/konu/dsg-kullanım-bilgisi-resetleme.31559/ burdan bakabılırsınızO nasıl yapılmakta serviste 2 gun once guncellemelerini vs yapmışlar ama ben bi fark göremedim ''S'' e alınca yine ilk kalkış zorlanarak kalkıyor.
teşekkürler.