Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

downpıpe nedır?

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
Fabrika çıkışı turbo araçlarda cevre dostu olarak tasarlanmış downpipe lar, turbo çıkışlarından sonra katalizör bağlantılarında daralarak devam eder buda turbo nun çıkışında gaz akışının azalmasına motorun sıkışmasına sebep olur. Özel tasarlanmış downpipe larda üretimi çok zor olan özel makinelerce, en kaliteli malzeme ile gerçekleştirilir, buda aracın beygir ve tork gücünde artışa sebep olur.
Dyno ile de güç artışı kanıtlanıp, kullanım amacına göre 2 tip downpipe bulunur, yarış kullanım amaçlı ve performans sokak kullanımı için.

uygulamak ısteyenlere yardımcı olabılır ama zararları varmıdır bılmıyorum?
 
Şemun bu alıntı mı yoksa kendinle mi konuştun abi.. :D :D

yerinde olsam hiç düşünmeden değiştirirdim..
 
evet supersprınt ın var 15hp kadar kazandırıyomuş baya iyi bir sonuç komple son susturucuya kadar da 2600gibi bir fiyatı var bir hafta önce sordum... sadece downpipe 600 sanırım...
 
serhat abı eger downpıpe 600 ıse alabılırım ben sordugumda 2 ay once dowmpıpe 1400 TL orta susturucu 650 TL son susturucu 1500 TL komple 355o TL

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

Şemun bu alıntı mı yoksa kendinle mi konuştun abi.. :D :D

yerinde olsam hiç düşünmeden değiştirirdim..

aynaya bakıp konusuyorum:)

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

turbodan orta susturucuya kadar pesın 1500 tl:)
 
e niyetli misin kardeşim.. :)
 
nıyetım mıyetım yok abıcım ben memnunum beygırlerımden...:)
 
fazla beygir varsa benim araca koyalımmı :D?
 
Geri
Üst Alt