Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Domenicalli, Kimi'nin serbest olduğunu ima etti

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
stefano-demenicali-face-3.jpg


Dört yarıştır üst üste podyuma çıkmayı başaran Kimi Raikkonen'in gelecek sene Ferrari koltuğunda olup olmayacağı hala kesin değil. Domenicalli, Fin pilotun kontratının olduğunu hatırlattı ve Fin pilotu övdü, ancak kesin olarak takımda kalacağına dair bir işaret vermedi.

Fin pilotun seneye BrawnGP veya McLaren'e gidebileceği bu hafta padokta konuşuluyordu. Böylece Fernando Alonso'ya Ferrari yolu açılacaktı.

Domenicalli'ye Fin pilotun Ferrari'de kalıp kalmayacağı sorulduğunda Domenicalli şu cevabı verdi;

"Daha önce söylediğim gibi bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bunun şu anda doğru olduğunu düşünmüyorum."

"Bildiğiniz gibi Kimi'nin gelecek sene için bir kontratı var. Şu anda söyleyebileceğim bu. Kimi'nin performansından çok memnunuz çünkü işini çok güzel yapıyor, harika sürüyor."

"Takım onun performansı hakkında gayet memnun. Son beş yarışta hep podyumdaydı ve sanırım şampiyonluk için savaşan Barrichello'dan sonra en çok puanı toplayan kişi oldu."

"Kimi özellikle sezonun ikinci yarısı başladığından beri çok iyi, çok güçlü, çok istikrarlı ve hep podyumda. Büyük bir gelişim gösterdi ama yine bildiğimiz Kimi, iki sene önce Dünya şampiyonu olan Kimi. Yani onun yapabileceğini biliyoruz."

"Önümüzdeki beş yarışta yine podyumda olmayı umuyorum. Bunu yapabileceğini düşünüyorum. Kimi çok çok iyi, bunu yapabilir."

TurkiyeF1.com
Ozan Kulcu
 
bismillah yigit... konuyu açmışsın kardeşim...
Hayırlı olsun kimiye...
 
Açıkçası Brawn ya da McLarena da gitse Kimi çizgisinde devam edecektir..Ama Brawn saki kimiye daha uygun...eğlenceye düşkün bir takım..Hatta RedBull tam Kimilik...
 
Kimi'nin bi eğlence kültürü yok ki abi..
alkolü var sadece.. :)
 
Bir videosu vardı rap şarkı ile dans ederken arkadaşına dayanmış ağlıyor gibi bir haldeydi..
 
Bir videosu vardı rap şarkı ile dans ederken arkadaşına dayanmış ağlıyor gibi bir haldeydi..

bu adamın eğlence anlayışı bi tuhaf zaten..
ilk zamanlarda teknede güneşin altında alkollüyken aşağı kafa üstü düştüğü bi video vardı.. :)
 
Geri
Üst Alt