DOĞUŞ OTO HEDİYE ÇEKİ VE SERVİS ÖZRÜ TELAFİSİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugurmcw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurmcw

Kayıtlı Üye
IMG_5985.JPG IMG_5982.JPG Bugün sabah elime geçen kargoyla geçen haftalarda servisten memnuyetsizliğimi dile getirdiğim için doğuş otonun bana gönderdiği hediye çeki elime geçti. Daha önce bu şekilde bir uygulamayla
karşılaşan varmı ?

Ekli dosyayı görüntüle 13969 Ekli dosyayı görüntüle 13968 Bugün sabah elime geçen kargoyla geçen haftalarda servisten memnuyetsizliğimi dile getirdiğim için doğuş otonun bana gönderdiği hediye çeki elime geçti. Daha önce bu şekilde bir uygulamayla
karşılaşan varmı ?

Vay arkadaş yaaa.. Doğuş böyle şeyler yapar mıydı? Serviste ne yaşadınız bilmiyorum ama böyle bir sonuca ulaştığınız için tebrik ediyorum sizi. Helal olsun....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araç 4500 km'de iken 5000 bakımı için randevu almak için aradım 1.5 hafta sonra anca alabildim araç 6000 km oldu hala 5000 bakımına giricem ayın 22.sine anca aldım.

Aradım 3 kere numaramı aldılar geri dönüş yapacaklarını söylediler dönüş yapılmadı merkezi aradım bağırdım çağırdım bir yere bağladı direk randevu tarihi verdi 20 ocak olarak dedim bana 22 aralık için tarih verildi ama dönüş yapacaz diyip dönüş yapılmadı dedim tamam 22 si olsun dedilerde anca aldım .

Vay arkadaş yaaa.. Doğuş böyle şeyler yapar mıydı? Serviste ne yaşadınız bilmiyorum ama böyle bir sonuca ulaştığınız için tebrik ediyorum sizi. Helal olsun....

Araç 4500 km'de iken 5000 bakımı için randevu almak için aradım 1.5 hafta sonra anca alabildim araç 6000 km oldu hala 5000 bakımına giricem ayın 22.sine anca aldım.

Aradım 3 kere numaramı aldılar geri dönüş yapacaklarını söylediler dönüş yapılmadı merkezi aradım bağırdım çağırdım bir yere bağladı direk randevu tarihi verdi 20 ocak olarak dedim bana 22 aralık için tarih verildi ama dönüş yapacaz diyip dönüş yapılmadı dedim tamam 22 si olsun dedilerde anca aldım .

Arkadaşlar ben servis suresinin uzunlugunu ve aracimi servisten aldiktan 30 km sonra yolda kaldigimi dogus otoya bildirdim. daha sonra sikayetvar.com ve dogus otoya birer kez duzgun bir dille rica ettim sorunumun cozulmesini ve en azindan sadece geri donus yapilmasi icin ricada bulundum ve bu sekilde bir geri donus yaptilar. Aslinda iyi birsey ama genele yayilmazsa durum hicte iyi degil

5000'de bakım gerekli mi kardeşim. Yani bana 15.000'den önce bakım yapılmıyo demişlerdi.

Walla helal olsun...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walla helal olsun...

Walla helal olsun...

Bencede helal olsun saygı duydum alan arkadaşa 🙂

tesekkur ederim . bu sikayet sitesi sigorta tahkim kurumuyla
ve tuketici hakem heyetiyle anlasmali calisiyormus . gercekten ciddi sonuclar aliyoruz 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt