Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Doğuş & Volkan Asker Konvoyu

aux

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
1,852
Yaş
37
Herkese selamlar..
Son 2 haftadır askerlik organizasyonlarindan yoruldunuz biliyoruz =) tüm katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz.
Bir klasik haline gelen asker konvoylarımızda scwli dostlarımızı da görmek isteriz diye düşündük ve doğuşla birlikte konvoyumuzu ortak yapmak istedik.

Sınava benimle birlikte giren , üniversiteden arkadaşım/kardeşim Akın'a uzun dönem ısparta komando çıktığı için konvoyumuza onu ve arkadaşlarını da davet edip,yüksek moralle uğurlamak,uğurlanmak istiyoruz.

TOPLANMA YERİ:
bağdat caddesi üzerinde bostancıyı geçer geçmez sağdaki trafik şubesinin az ilerisindeki otobüs durağinin önünde toplanmaya başlayacağiz,1 şerit otobüs durağini kullaniriz bir de en sağ şeridi kullaniriz böylece toplanma esnasında trafiği aksatmamış oluruz.
__________________
YARIN
21:30 da konvoy için toplanmaya başlayacağız
22:00 herkesin gelmiş olması ile birlikte konvoyu düzene oturtup hareket edecek hale gelmeyi planliyoruz
22:15/22:30 konvoy hareket edecek.
Bağdat Caddesi / Kalamış / Fenerbahçe /Kadıköy Çevreyolu ayrımından e5 e çıkarak ufak bir e5 show /
23.45/24.00Ataşehir Kamil koç önünden Akın'ı otobüse bindirip evlere dağılış.


1.Volkan
2.Doğuş
3.Aybars
4.Mert Gilgamesh
5.Akın
6.Ömercan
7.Batu
8.Can
9.Cüneyt

devam ettiriniz =)

Vakti olan,gelebilecek ve bize destek olabilecek tüm arkadaşlarımı beklerim..Gelemeyenler hiç canını sıkmasın yanımızda olduğunuzu biliyoruz.
 
hatta mümkünse getirebilen yanında Türk bayraklarınıda unutmasınlar
 
21,30 da nerde toplanmaya başlancak
+cüneyt

valla kalamış dedik önce ama kalamışta toplanırsak sanırım sahilyolunda falan konvoy çok kopacak...
o yüzden bağdat caddesi üzerinde bostancıyı geçer geçmez sağdaki trafik şubesinin az ilerisindeki otobüs durağinin önünde toplanmaya başlayacağiz.
 
yavrum büyük ihtimalle gelemicem ya da 23 gibi dahil olurum ama toplanma yeri polislerin dikkatini illaki çeker gider ayak canın sıkılmasın sonra..
 
yarın aksam ozaman karsılascaz arkadaslar 20 araclık bı konvoyda ben ayarladım bnm yakın bı arkımı askere ugurlıcaz 7.30 -8 .00 gıbı yarın aksam caddebostan s vırajında buluscaz bızlerde olmadı konvoyu bırlestırırız

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

belkı o arkadasıda tanırsınız beyaz leonu var LNA57 plakası
 
Volkan olmak isterdim ama gece çalıştıgım için gelemicem kardeşim artık gönlüm sizlerle...
 
kardeşim malesef akşam gelemeyecegımı sölemek istıyorum.kusura bakma lutfen o konvoyda olmayı cok ısterdım ama gunduz erkenden yanına gelırım vedalaşalım..
 
yanliz bu yağmur nedir ya =(
yarin akşam da böyle olmamalı =(
 
Geri
Üst Alt