Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Direksiyondan farklı kumanda

konuyu açan arkadaş sorununu halletti mi acaba?
 
Arkadaşlar bugun gittim seata (kayseri) benim sağ taraftaki tuşlar golfinki ile aynı. tabii modüller uyuşmadığı için yol bilgisayarı çalışıyor ama radyo ve usb tarafı çalışmıyor. Tuş tan sipariş ettiler eğer istanbulda varsa bi kaç ün sonra gelicek. yoksa ispanyadan ki 2 hafta sürer. sıfır araba alıyoruz ama kontrolünü tam yapmamışlar. sorun küçük olsada beni aleonda iğki dakkada soğuttu:9 moralim bozuldu açıkcası... parayla rezil olmak böyle birşey...

fotodaki gibi benim tuşlar sollar zaten aynıda sağ farklı leondan
 
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA AYNI ???

img2762u.jpg
 
aynen serbayın dediği gibi tuşlar aynı olması lazım.
 
Yok aynı değil golfun okları değişik birde bu alttaki ince uzun diktörgen tuş golfde enter tüşü gibi leonda yuvarlak. mesele tuşların şekillerinin farklı olması değil mesele leon ile golfun kumanda şekillerinin aynı olmasına rağmen modüllerinin farklı olması aynı sinyali vermiyor her iki kumanda... orjinal leonunki takılınca sorunsuz çalıştı..

Olay modüllerinin farklı olması...
 
evet leondaki yuvarlak dediğin gibi resmi koyarken farkettim aslında ama dedim işlevi aynıdır herhalde.. neyse problemin giderilmiş Allahtan :)
 
Evet problem haloldu İnşallah rutin bakım dışında servise gitmek nasip olmasın:))
 
Geri
Üst Alt