Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 model 70bin km de dizel aracım su eksiltiyor. Usta; devirdaim pompa sistemi değişmeli, sorun kronik diyor. Bin küsür tl fiyatla. Acaba başka yolu yok mu? bu devirdaimler gerçekten elektronik olduğu için bozuluyor mu? Görüşlerinizi bekliyorum.
hocam bence bi kaçak testi yaptır nerden kaçırdığını bulmaya çalış eğer gerçekten devirdaimdeyse kaçak o zaman başka çare yok değiştir fakat ben triger ile birlikte değiştirmiştim senin söyledigin rakamdan baya düşüktü ücret
Devirdayimsa ses yapar ve bin küsürse Gine iyi fiyat vermiş fakat şunu sormak makul olacaktır aracın v ve triger kayısı rulmanlari ne zaman değişti devirdaim kontrolü bu değişim esnasında yapılmadı mi. ?
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devirdayimsa ses yapar ve bin küsürse Gine iyi fiyat vermiş fakat şunu sormak makul olacaktır aracın v ve triger kayısı rulmanlari ne zaman değişti devirdaim kontrolü bu değişim esnasında yapılmadı mi. ?
Öncelikle 70 bin km ye kadar v triger ve rulmanlara bakılmaması büyük bi sorun kezza devirdayimin 70 bine kadar dayanması çok iyi bir değer devirdayim arızalıyla inceden sirilti gibi bi ses yapar su akıntı sesi gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.