Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Deri Döşeme Yaptıracağım; Renk Kombinasyonu Tavsiyeniz?

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47


Arkadaşlar bir iki hafta içinde koltukları deri kaplatacağım..Deri mi yoksa deri alcantara kombinasyonu mu yoksa tek renk,çift renk mi yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum..Ayrıca tavanı da siyah alcantara kaplatmayı düşünüyorum..Sağlıklı olur mu?Art Car firması nasıl? Tecrübesi olan var mı? Güvenilir mi? Teşekkürler...
 
Koyduğun resimlerdeki bir abimin arabasının koltukları yakından daha güzel gerçekten ama benim tavsiyem kırmızı tonları özellikle beyaz renk arbada harika oluyor. BMW 3 serisi coupelerdeki gibi..
 
Abicim sorularının cevabı belki değil ama ben çok gerekli bulmuyorum

onun yerine Chip derim kesinlikle :)
 
bencede kırmızı kaplat:D
 
Abicim sorularının cevabı belki değil ama ben çok gerekli bulmuyorum

onun yerine Chip derim kesinlikle :)

Chip tabiki hep 1. sırada ama Leon 1.4 TSI 125bg araç sahibi bir kişi de çıkıp demedi ki , duymadım ki desin ''Ben chip ya da yazılım yaptırdım çok iyi oldu süper performans çok iyi sorunsuz''..Şimdi Ozancım böyle bir örnek yokken açıkçası ilk denek olmak biraz cesaret işi ya da gereksiz bir atılım olur..
Ben açıkçası mercedesten biliyorum yazın çok ısınan birşey deri koltuk, kışın da buz gibi oluyor ama araba çok güzel duruyor..içi daha sportif oluyor..aklımdaki gibi bişey olursa süper olur..deri alacantara kombinasyonu..porsche gibi bişey..tavan da siyah olucak ..düşünsene... ben 4-5bin liradır diye düşünürken 1300 gibi bir fiyat aldım ki bence çok iyi..:)

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:03 ----------

Koyu bordo siyah deri alacantara kombinasyonu ya da krem siyah alacantara kombinasyonu..
 
Peki bu fiyata tavan da dahil mi??
 
ewet dediğin doğru abi, benim de bildiğim çok fazla Chipli Tsi örneği yok, tereddür etmekte haklısın. bahsettiğin kombinasyonlarla arabanın içi bir anda gerçekten inanılmaz değişebilir, çok da güzel olur bence

bunun yanında ben chipde pek sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum, iş ciddiye binince daha detaylı araştıracağım ama bu kış chip olayına girerim büyük ihtimalle, özellikle garantiyi uzatmazsam :)
 
bence deri alkantare yaptır yanlar deri ortalar alkantare harika olur
 
Benim 2 favorim var, ya bmw lerdeki gül kurusu rengi ya da siyah istiyorsan çıkıntılar siyah kırmızı dikişli içler füme rengi süet
 
Valla Kaan bana sorarsan kalın kırmızı örgü çizgli siyah üstüne gri oturma alcantra yeri yapılırsa diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst Alt