Derbi Geyikleri...

Anarchist

Kayıtlı Üye
* Adnan Polat: 20.45’te kümede kalacağız.

* Koltuklar zaten sökülecekti, 2 değil de 4-5 olsaydı belki koltukta kalmazdı.

* Şimdiden Galatasaray’a Bank Asya Ligi’nde başarılar diliyorum.

* GS taraftarı maçı şifresiz izlemenin heyecanı içinde Bank Asya TRT’de şifresiz.

* Asıl derbi 15. haftada Beyoğlu’nda oynanacak. Galatasaray-Kasımpaşa. Ligden kim düşecek dersiniz?

* Hadi siz müzenize gidin de geçen yüzyıl aldığınız kupanıza bakın, siz öyle eğleniyorsunuz zaten.

* GS’lılar yine ağlama müzesine gitti UEFA kupasına bakıp ağlamaya.

* Cimbomlular formaları hazırlayın. Geçen sene yeşil beyazdılar bu sene bordo mavi gezerler artık...

* Düşme hattına bir iki, az kaldı ha gayrett.

* Gol krallığı yarışında Alex’in en büyük rakibi Galatasaray... Alex 10 gol, Galatasaray 15 gol.

* Bir gün herkes Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...

* Bu takımın başına Mourinho bile gelse hiçbir şey olmaz.

* Hagi gitsin Yılmaz Vural gelsin, hiç değilse hem adamın hayalleri gerçek olur hem de belki Galatasaray puan alır.

* Tek rakip Tavşanlı Linyit.

* Derbiye keşke Bilica’yı da çağırsalardı. Daha kolay kazılırdı...

* Seyrantepe’yi devlete yaptırdınız Ali Sami Yen’i bize yıktırdınız.

kırmızı olana bayıldım ya 🙂

yeniler düştü ;

*yabancı oyuncular bank asyada oynamak için heyecan içindelermiş.orda derbi varmı sorularına başkan polat yeeess el madaraco kartalspor gs cevabını vermis.

*ali samiyene mühürü vurduk kapatabilirsiniz.

*wıkıleaks gündem değiştirmek için belge yayınlamış. real barcadan 5 yemiş sırf cimbom gündemden düşsün diye

*cimbomu vurmasınlar

sonuncu bitirdi 🙂

Tarık ne ediyon kardeşim yüklenme bu kadar GS ye 🙂 harbidende insanın aklına geliyo Taraftarın Suçu Ne?

Dün akşamki Barcelona-Real Madrid maçını seyrettikten sonra digitürkümü iade edesim geldi,eğer barca nın oynadığı futbolsa biz ne seyrediyoruz.?

katılıyorum sırf o yüzden digi almıorum zaten 😛p

Tüm takımlar aynı haldeler içler acısı hepsi......

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt