Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

"Darwin Now" sergisi 4 Eylül'de Ankara'da

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Charles Darwin'in doğumunun 200. ve ''Türler'in Kökeni Üzerine'' adlı eserinin yayımlanışının 150. yılını kutlamak için British Council düzenlediği ''Darwin Now'' sergisi, 4 Eylülde Ankara'da açılıyor.

British Council'den yapılan yazılı açıklamada, Charles Darwin'in çalışmalarının, biyolojiyi ve bilimin diğer dallarını günümüzde de etkilemeye devam ettiği ve eserlerinin 21. yüzyılda karşılaşılan önemli sorular hakkında farklı bakış açıları sunduğu belirtildi.

Darwin'in çalışmaları ve görüşlerinin nasıl şekillendiğinin kitleler tarafından incelenebilmesi için düzenlenen ''Darwin Now'' sergisinin Bilkent Üniversitesinde 4 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebileceği kaydedilen açıklamada, serginin açılışına British Council Türkiye Direktörü Jeff Streeter ile üniversiteden akademisyenlerin katılacağı ifade edildi.

''Darwin Now'' sergisinin Amerika, Avustralya, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hırvatistan, Hong Kong, İspanya, Kanada, Kore, Küba, Libya, Mısır, Fas, Tunus ve Yunanistan gibi 25 ülkede gerçekleştiği vurgulanan açıklamada, serginin Boğaziçi, İstanbul Kültür, İstanbul Teknik, ODTÜ ve Sabancı üniversitelerinin yerleşkesinde de açıldığı anımsatıldı.

ntvmsnbc
 
Geri
Üst Alt