Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dört gün site kapalıydı canım sıkıldı dedim şu mk1 i satışa çıkarayım bakalım noolcak ana üç güne satıldıya la naapıyım nickde cuprali bakalım bir cupra daha sonundaaaaaa buldum bi tane azgın vahşi merak etmeyin yeni sahibi ehlilleştirecek onu huzurlarınızda 2011 ibiza cupraaaa
abi maşşallah ya harika
bende sattım deyin ce üzülmüştüm ya ama kırmızı olaydı gene offfffffff
allah kaza bela vermesin abi agızdadıyla binmek nasip etsin
Hayırlı olsun abim kazasız belasız inşallah. Bizde aynısını yaptık satışa çıkardık aradan 3 gün sonra satış için karar verildi sıfır aracın cıkmasını bekledik yeniyi aldık eskiyi verdik. 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.