Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bişeyi merak ettim. Sende havalandırma normalde nereye üflüyor. Yani ne tarafı kullanıyorsun? Eğer ayaklara vererek genelde kullanıyorsan klima kapalıyken alttan soğuk hava gelebilir. Yani tampondan olmayabilir.
bende eskı tampon varken yuksek hızlarda pek ses duymazdım ama cupra tamponu takınca sesın arttıgını barız farkettım.bence ses sıs farının ordaki petegın acık olmasından kaynaklanıyor
bende daha önce bir konu açmıştım cordobaya cupra tamponu almadan önce 195 yapıyordu ardından cuprayı takıp adanadan mersine dönerken 180 ı geçemedim bana turbo radyatörünün sagı solu kapandıgından hava alamıyor o yüzden gibi geliyor ama aerodinamik yapıyı değiştirdiği içinde olabilir ama dediklerine harfiyen katılıyorum aslında bunu yaparken o ince hesapları kimse düşünmüyor ama hakkatende boşuna takmıyormuş adamlar o orjinal tamponları
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.