Cupra Kaza

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DOUKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın pert kaydı yok ama kazalı fotolarını gördüm görmez olaydım 😀 sağlam toplamamışlar zaten sanayi işi yapmışlar...farlar bile çıkmacıdan düşünün artık 😀

dikkatli bakınca zaten plaka altı ızgara darbe içinde nerdeyse tsi değil 1.6 fiyatına 😉

ben aracın sahibiyle telefonda 15 dakika görüştüm.bana söylediklerini söylüyorum.ara. mersedes servisinde toplanmış ve boyanmış tavan öncamın ordan sanruf akadar boyalı sağçamurluk ve kaput haliyle tamponda boyalı.aracın yürüyeninde ve şasisinde hiçbirşey yok.ön göğüs değişmiş yenisi ile elektronik olarak hiçbir sorunuyok.yalnız ilk sahibi aracla kaza yapacağı anda vitesküçültürken sente atlatmış 110 120 giderken çok sallama yapıyor egzantirik zinciribozuk ses yapıyor değişmesi gerek.kişinin söyledikleri bu ve aracı pertten alıp toplamış kendisi.

ben aracın sahibiyle telefonda 15 dakika görüştüm.bana söylediklerini söylüyorum.ara. mersedes servisinde toplanmış ve boyanmış tavan öncamın ordan sanruf akadar boyalı sağçamurluk ve kaput haliyle tamponda boyalı.aracın yürüyeninde ve şasisinde hiçbirşey yok.ön göğüs değişmiş yenisi ile elektronik olarak hiçbir sorunuyok.yalnız ilk sahibi aracla kaza yapacağı anda vitesküçültürken sente atlatmış 110 120 giderken çok sallama yapıyor egzantirik zinciribozuk ses yapıyor değişmesi gerek.kişinin söyledikleri bu ve aracı pertten alıp toplamış kendisi.

abı bunun gıbı araclar nette 50 ye satılıyor ben benımkını 70 e satım ozaman 🙂

Yılmaz bakıyom da iyice ısınmışsın sen Konya'ya 🙂

Arkadaşlar benim arabamda sağdan komple boyalı ama aynı arabaya 39 istenirken ben 27ye aldım. Takılmayın bukadar çok kazalı arabaya. Yurtdışında hurdadan araba toplayıp satıyolar

Bende kazalı resimleri görmüştüm, toplanamıyacak kadar büyük bir şeyi yoktu.

Edit : Yiğit'in konya konusu sandım, post yanlış konuya gitti 🙂

39,127Konu
763,842Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt