Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cordobam satıldı galiba :(

H

HaKo

Guest
insan ister istemez üzülüyor aynı duyguyu bende yaşamıştım, hayırlısı olsun kardeşim daha iyilerine inşallah.

joker_dd

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hepinize teşekkürler...sabahta adanadan bi arkadaş aradı uçak biletimi aldım geliyorum dedi.bende dün ki arkadaştan kapora almamıştım.sonuçta kredi çıkması kesin değil diye.işler karıştı :) sizce ne yapıyım

AHMET1907

Kayıtlı Üye
Hayırlısı olsun

---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

ilk kime söz verdiysen bence onu bekle

GÖKHAN33

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hepinize teşekkürler...sabahta adanadan bi arkadaş aradı uçak biletimi aldım geliyorum dedi.bende dün ki arkadaştan kapora almamıştım.sonuçta kredi çıkması kesin değil diye.işler karıştı :) sizce ne yapıyım

kaporada almadıysan ılk kısıyle gorusmede bulun adanalıyada ıkı gun ver ona gore bı yol ızle bence....ama gonlum adanalı hemserımden yana:D

rockinrock

Kayıtlı Üye
kapora alınmadıysa parayı kim basarsa ona ver arabayı. beklemeyle aldığın sözlerle uğraşma derim

LeonRider

Kayıtlı Üye
Kapora almadıysan hangisi gelirse ona ver boşver gerisini.... kaporasız araç ayırılmaz ki

Üst Alt