@kirlisakal abi. TDI mı daha ekonomik tüplü 1.4 mü. Hep merak etmişimdir. Ben şehir içinde 20 kuruşa kadar düşebildim. Senin araç ne yakıyo hesapladın mı hiç. 🙂ahh ahh onun yerine toledoyu cıkardılar arap saçına döndü modeller...tdi cordobamı vw polo ya da golfe ile hayatta değiştirmem tam ekonomi arabası
lpg ucuz olduğu için az yakıyor 🙂 uzun yolda 15-20 kuruş arası şehir içi 30 u gecmedi...yanı bi depoyla şehiriçi 800-900 km yapıyor+uzun yolda 1000-1300 km yapıyor tamamen ayak gaz pedalı ve frenlemene kullanımına bağlı@kirlisakal abi. TDI mı daha ekonomik tüplü 1.4 mü. Hep merak etmişimdir. Ben şehir içinde 20 kuruşa kadar düşebildim. Senin araç ne yakıyo hesapladın mı hiç. 🙂
Valla yeni aldim 40 km yapabildim daha gunluk sifirliyor kendisini arkadasimin aracta sabit bende her çalıştirmada bnmki 0 dan basliyor gunluk 10 km yapiyorum 9 lara dusuyor az fazla surebilsem 6 lara kadar dusururum lakin ne kadar duserse dussun yada ben 40 km yol yaptim hala 420 gosteriyor ya ben cozemedim bu isi yada aracimda yakit gostergesiyle alakali bir sikinti var