Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba Yazılım..

Canede

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
198
arkadaşlar nedir bu yazılım olayı? ne kadar bir performans artışı olabiliyor. araca zararı varmı ve fiyatlar ne kadardan başlıyor? Başka artıları eksileri nelerdir??

aracım 2007 cordoba 1.4 tdi stylance 80 bg
 
sen ankaraya gel ara herseyı canlı canlı konustururz ama bız kesınlıkle scw olarak yazılım chıp ıslerıne garantı vermıyoruz:D

sadece senı tanıstırırım fıyatta benım ıcın ne yapıaksa yaptırırz.aracında 110 hp lere cok rahat ulasır
 
perşembe günü kıbrıstan arabayla ankaraya dogru yola çıkacagım zaten. Ankarada olacagım bütün yaz. Cuma buluşmalarında konusuruz ozaman detayları ;)
 
Bu yazılım konusunda işin ustası değilim ama gördüğüm duyduğum kadarıyla yorum yapayım. senin araç zaten TDI olduğu için yani turbolu atmosferik araçlara nazaran daha çok güç artışı sağlarsın. Tahminimce 20 hp gibi güc alabilrsin. Yazılım bilinçli atıldığında ve daha detaylı sınırları zorlamayan yazılım yüklendiğinde olumsuz yanı yoktur denebilir. Fiyatlarıda firmaya göre değişiyor ama yaklaşık 500 TL gibi bir rakamı gözden çıkar :)
 
gerçekten niyetliysen PM atabilirsin tel. veririm bu konuda çok başarılı birinin..
 
haftaya Türkiye de olacağım, ozaman rahatsız etcem sizi beyler...
 
Yiğit bende yazılım attıracağım arabaya, ne kadara atıyor barbaros?
 
Geri
Üst Alt