Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba arka koltuklar ıslanıyor :(

Cs010101

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
7
Yaş
45
Merhaba Arkadaşlar,

Yağmur yağdığı zaman arka koltuktaki oturma yeri ile sırt bölgesinin birleştiği yer ıslanıyor. Koltukları söküp kurutmak için eve götürüyorum. Nereden suyun aldığını bulamıyorum. Herşek okey gibi gözüküyor.

Daha önce bu konu açıldıysa affola ben bulamadım.
 
Arabanın su aldığı yer bagaj ya stopların diplerinden yada bagaj lastiğinden geliyordur
 
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bagajın içi sanki kuru gibi. bagaj lastiğini sadece servistenmi alabilirim acaba?
 
Bagaj lastiğini çok iyi araştırman lazım ıslaklık nereden geliyorsa bagajın o taraftaki döşemesini sök suyun kaynağını bulursun arka stoplar yan sanayi takıldıysa dipleri zamanla ampüllerden erime yapıyor oralardanda gelebilir
 
Bazen arka camlar çok hafif açık kalabiliyor kontrol edin. Başka sorunda camların fitillerinden olabilir peçete faln koyarak bi kontrol edebilirsiniz arka kelebek camından da olabilir.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Kelebek camı arka camı bagaj menteşelerini stop diplerini kontrol ettirin. Benimde başıma geldi 2006 ibiza var alakadız yerden su aldı. Fotoğraftaki yerde silikon var ben temizlik yaparken pislik vardiye söktüm aklıma gelmedi tabi meğer çekomastikmiş. Tekrar çektirdim iyice kurusun boyucaz arac rengine.
f7cf4c1d6772a16d4bbc0cf265cb3604.heic



Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Resmini cektiginiz yerden su aldığında neresi islandi?umarim sizde en kisa zamanda bulursunuz..
 
Yedek lastiğin orası akvaryum gibi su doldu. 2 hafta araba garajda kaldı kullanmadım yagmur yagdı hergün tabi bagaj halısının sag tarfı ıslaktı öyle fark ettim. Kapırtacı su döktü tavandan öyle bulduk. 50 tl ye hallettim. Ama 2 saat te anca çözdük.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhaba
öncelikle vermiş oldugunuz yanıtlar için teşekkür ederim. Kaportacıya gösterdim, arka bölümde genel olarak sıkıntılar olduğunu tespit etti. Bagaj, arka tampon, bagaj lastiği gibi elden geçmesi gereken bir kaç şey var. 250 lira gibi bir ücret istedi. Arka tarafı komple söküp tekrardan oturtmak için. Nereden su girdiğinide o esnada bulucak insallah
 
Geri
Üst Alt