Coilover mi vogtland spor yaymı ?

Abilerim kardeşlerim seat leon 2016 dizel aracımı basmak istiyorum ama karsızım konfor ve kalite acısından coilovermi iyidir vogtland spor mı sizce hangisi teşekkürler .

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
maksat ne kadar alçaltmak istemende coil kaliteli olursa daha iyi yaydan

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Aslında öle aşırı düşürmek değil niyetim camurluk arası kapansın 3,5cm 4cm en fazla ama yapmışken birkere yapim diyorum kaliteli ve konforlu olsun

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbulda iyi bir yer var duymuşunuzdur belki şakiristan die coiloverci baya ünlü 1400 1500₺ arası yapıyor orda yaptırcam yani en iyisi coilover sanırım yay yerine ?

İstanbulda iyi bir yer var duymuşunuzdur belki şakiristan die coiloverci baya ünlü 1400 1500₺ arası yapıyor orda yaptırcam yani en iyisi coilover sanırım yay yerine ?

normal amortisör üzerine coil bağlantısı yapıyor sanırım eğer öyle ise değmez bence
Fakat gaz ayarı yapılmış farklı amortisör üzerine montaj yapıyorsa iyidir

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

Tam bilgim yok okadar dan abi sorarım öle olursa sağlıklı olmazmı iyi değilmidir yani

Tam bilgim yok okadar dan abi sorarım öle olursa sağlıklı olmazmı iyi değilmidir yani

orjinal amortisör basınç değeri bellidir çanak kısmını kesip dişli yerleştirme ve presli yay ile bağlantı yapma olunca benim mantığım almıyor

merhaba, en iyisi sertlik yumuşaklık ayarlı bir coilover kullanmak. DAha önce Eibach 5cm yay kullandım başka bir aracımda. Genelde aracın alt takımını zamanla dikkatli kullansanız da yoruyor. Set olarak coil her zaman daha iyidir bütçeniz yeterliyse. Marka olarak KW - Billstein - Koni - Voghtland - Eibach - H&R seçilebilir.

Hmm peki yapsak abi bilemedimki yaymı taksak coilovermı ?

39,143Konu
763,883Mesajlar
21,922Kullanıcılar
tekipa55Son üye
Geri
Üst Alt