Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Citroen'den yeni bir konsept araç: REVOLTE

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,550
Yaş
32
Citroen, yeni konsept hibrid aracı Revolte isyankar tasarımı ve teknoloji ile buluşturmuş.İşte Franfurt’tan önce dev bir galeri ve Revolte ile alakalı her şey…

Kompakt bir şehir içi aracı olan REVOLTE, dış tasarımında teknolojisine vurgu yapan sıradışı çizgilere, iç tasarımında ise 3 kişilik benzersiz kabin dizaynı ile hiç görülmemiş bir forma sahip. Konsept araç Citroen Revolte, Frankfurt Fuarı’nda Citroen standında sergileniyor.

Küçük araç segmentine yönelik ürettiği sıradışı araçlarla fark yaratan Citroen, bu segmentte ürettiği ve Frankfurt Fuarı’nın ardından satışa çıkacak yeni C3 ve DS3 modellerinin yanı sıra hibrit araçlardaki iddiasını da konsept araç Citroen REVOLTE ile ortaya koyuyor.

Canlı ve atak REVOLTE, şarj edilebilen hibrid yürüyen aksamıyla geleceğin otomobillerine ışık tutuyor. Aracın çevreci teknolojisi maksimum derecede elektrik modunda kullanım sağlayarak, çevikliğine katkıda bulunuyor. REVOLTE’un kimliği ve kalitesi, şehrin rengini ve lüks dünyasını yansıtıyor.

REVOLTE: Görkemli bir aykırılık ve belirgin bir farklılık

Kompakt boyutlarıyla desteklenen enerjik hatları ile REVOLTE, tam bir klasik küçük şehir içi aracı olarak tanımlanıyor. Çağdaş bir yaklaşım sergileyen REVOLTE, üst sınıf araçların bazı karakteristik özelliklerini paylaşıyor olmasına karşın aynı zamanda lüks dünyanın kurallarına karşı gelerek normalde bu tip otomobillerde olması gereken bir takım özellikleri de bünyesinde barındırmıyor.

Sadece küçük ve kullanışlı bir araç olmanın ötesinde REVOLTE, canlı ve atak bir oyuncu. Hem 3,68 m uzunluğunda, 1,73 m genişliğinde ve 1,35 m yüksekliğindeki kompakt boyutları ile hem de tasarımıyla klasik ve katı lüks araç kodlarının dışına çıkıyor.

Kaslı dış görünümüyle öne çıkan REVOLTE’un, ters yönde açılan kapıları araca binmeyi kolaylaştırırken, bir makyaj paleti gibi çok renkli iç alanını da ortaya çıkartıyor. Bu alışılmamış yöntem ile daha önce tasarım araç Hypnos’un da yaptığı gibi REVOLTE, lüksün geleneksel tasarımını modernize ediyor.

Siyah deri, lal kırmızı kalın kadife, ışıltılı alüminyumun ile klasik renk ve ahşap malzemenin harmanlandığı iç tasarım REVOLTE’ un araç içi ortamını lüks ve çarpıcı bir hale getiriyor.

REVOLTE 3 kişilik benzersiz özel kabin tasarımı ile de fark yaratıyor. Tüm arka alanını önde oturan yolculara ayrılmış bölme ile bütünleştirerek çağdaş bir dizayn sunan REVOLTE, böylece bu tür araçlarda daha önce hiç görülmemiş yapısı ve çarpıcı formuyla fark yaratıyor.

REVOLTE: Zeki teknoloji iş başında

Créative Technologie ürünü olan REVOLTE zeki teknolojiyi ve lüksü mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Aracın ön panelinde yer alan ve kristal demeti ile sarılmış dokunmatik ekran, bu kırmızı kristaller sayesinde bilgilerin tümünü araç içine yansıtıyor. İşlevi bununla sınırlı kalmayan dokunmatik ekran aynı zamanda REVOLTE’ un araç içi havasını da temizleme görevini de üstleniyor.

REVOLTE: Modern Aktivist

REVOLTE, çağdaş ve kendine özgü karakteri ile geleceğin otomobillerini yansıtıyor. Otomobil endüstrisini tamamen elektrikli çözümlere yönlendiren araştırmaların ışığında geliştirilen REVOLTE, şarj edilebilir hibrid yürüyen aksam ile heyecan verici ve güvenilir bir alternatif sunuyor.

Aracın hibrid şarj edilebilen yürüyen aksamı görevin çoğunu elektrikli moda bırakıyor ve hiç CO2 salınımı yapmıyor. Araç içinde motor sesi duyulmuyor ve üst düzey sürüş konforu sağlıyor. REVOLTE şehir içi trafiğe mükemmel uyum sağlayıp, ekolojik şartlara tamamen uyarken, aynı zamanda benzersiz bir dinamizm ve ataklığı da garanti ediyor.

REVOLTE: Tüm alışkanlıkları ters çeviriyor!

Citroen, hibrid araç REVOLTE ile küçük araçların klasik imajını yıkıyor. REVOLTE’un modern karakteri, en tanınmış atalarından 2CV’nin kışkırtıcı stilinden ilham alıyor. Küçük araç segmentinin ikonu 2CV’nin özelliklerini yeniden derleyen REVOLTE, bu aracı efsane olmaktan çıkarıp bugünün değerlerine uyarlıyor. REVOLTE böylece Citroen’in yaratıcı ve dinamik yönünün aktif ifadesi oluyor.

Citroen otomobildeki başarısının, teknolojisinin ve yenilikçiliğinin 90’ıncı yılını kutladığı bu günlerde, gelecek yıllar için çalışma ve esin kaynakları sunmaya devam ediyor.

http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=287544&baslik=Citroen'den yeni bir konsept araç: REVOLTE
 
Geri
Üst Alt