Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Chip Tuningte Başa Gelebilecekler... Aman Dikkat..

bu konunun muhabbetı farklı yerlerde zaten donuyor ne demek oluyor fazla ucuzcu olmak her zaman ıyı degıldır
 
Bu konu açılması şahsım adına çok iyi oldu...teşekkürler ömer kardeşim.
ben SCW'de yönetici kaldığım sürece ASLA bu tip reklam,firma ismi ve link kesinlikle olmayacaktır...saygılar.

özelden reklam yapan kardeşim dostum varsa duyumum olursa siteden uzaklaştırırım...bilgilerinize
;)
 
iice tırstım zaten bu yazılım işinden, vakit olunca ve arbanın diğer eksikleri tamamlanınca bi istanbul yapcaz artık, e artık o zaman yaparsınız bi güzellik, ilgilenirsiniz herhalde istanbullu abilerim kardeşlerim:)
 
Çok ilginç bir yazı olmus hakıkaten bole seyleri bu işi en iyi ustaya yaptıracaksın yada hıc yaptırmıcan...
 
Walla Cihan seni bilmem ama benim için ekstralar artık leonla parayla halledilecek gibi değil. Bixenon istedim bi dünya maliyet çıkardılar, orjinal göstergelerdeki bluetooth isteyemem bile ona hiç kimse sonradan dahil olamadı. Yağmur, far ve park sensörü hep garip markalarla oluyor. Esp zaten hayal oldu, lastik basınç uyarısı da yanında bonusu kaldı. Kol dayama olayı çok kolay halledilecek ayrı bir sinir konusu. Soğutuculu torpido yada başka bir göz olayı anca bagaja koyacağın ekstra hacimli bişey ki yolda giderken bişey içeyim demek için önce parkedip arabadan çıkıp arka bagajı açıp ondan sonra dolaba ulaşacan ve tersinden geri gelip kemerini bağlayıp yola öyle devam edecen ki bunu otobanda sıkıntılı yerde yaparsan canından bile olma ihtimalin var.

Bence en iyisi paşa paşa fazla kurcalamadan bu aracın hakkını vermesini beklemek. Hep eksilerini söyledim ama artıları da yok gibi değil, hala araba alsam bu paralara ne alırım dediğimde oklar leonu gösteriyor. Daha fazlası için kesenin biraz daha hacimli olması gerek belli. Keseyi doldurana kadar abidik gubidik işlere sırt dönecen, bir dahakine daha iyisi için yatırıma gidecen.
 
Faruk abi sen chip yaptırdıktan sonra hiç sıkıntı yaşadınmı memnunmusun?
 
yazıyı ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım..bı işi yapacaksanız her önünüze gelenle yapmayın ..bu işin ehline yaptırın eğer yaptıracaksanız diyor..:confused:
 
İsimler silinmiş ama anladığım (biraz da geçmişlerini bildiğim için), Mehmet Gazihan birine bayilik vermiş, O biri de bazı işlerdeki aksaklıklardan ötürü, yapmış olduğu anlaşmaların bozulduğunu açıklamış. O birisi kim bilmiyorum ama sadece tahmin ediyorum, neyse, Gazihan nın şahsen yaptığı işlerde oldukça iyi referansalrı vardır, bayisinin yaptığı işler ters gidince yardım etmemiş gibi anladım. Bu arada Gazihan nın da yurtdışı temsilciliğini yaptığı firma oldukça aklı başında firmalardandır, ama yazılım değiştirme işi basit gibi görünür, 10 dak da beygir kazandırır, ama mekanik riski de o kadar çabuk artırır.
Mesela AutoKing te mini onarıma gidersiniz, şunu mutlaka söylerler: Yapılacak uygulama %5 - 10 belli olabilir, sıfırı gibi olmayacaktır derler, %90 işlemde de sıfırı kadar iyi yaparlar ama...
 
Adam fecı dolmus kı bu yazı ılk olarak Techturkey de yayınlandı ve gazıhan da cok da tatmın edıcek b cewap vermedı acıkcası ama burda su gıbı b durum var ısın ucunda yazılım yaptırmak kotudur dıye bsey cıkarılmamalı.Gazıhan ın dırek kendısıne yazılım yaptırıp memnun olan kısılerde var.Arada bseyler olmus ıkı taraf ıcınde ama en ıyısını yıne kendılerı bılırler.Yazılım konusunda abuk sabuk yerlere yaptırılmadıgı surece b sıkıntı olmaz.Arabanızı da duzgun kullandıgınız surece yazılımın b zararı olmaz arabanıza.Ben leonumu aldıktan 3-4 ay sonra yazılım yaptırdım ve 3 sene boyuncada sorunsuz ve tatmın eder sekılde kullandım.O donemde Wimmer-Rst vardı ve secımımde bu markadan yana oldu.Bu sıtede cogu kısının artık turbo arabası var ve yazılım yaptırmayı dusunenlere yada cekıngen olanlara sunu soylerım kı,yazılım yapılan arabanın turbo basıncı arttıgından buna baglı olarak cok yoruldugu surece orjınal halı kadar uzun omurlu olmaz ama uzun omurlu olmasını saglamak da yıne kullanıcıya kalmıs bseydır.Pıyasada bu ısı uzun zamandır yapan ve cogunlugun onayını almıs kısılere yaptırmanızı tavsıye ederım
 
Arabayı stok halde bitirmek için elinden geleni yapan arkadaşları görüyorum çoğu kez sınırlarına kadar kullandıklarına şahit oluyorum ki yazılımlı arabada da bunu yaşamak muhtemel bir olay ama at a değil binicisine bakıcaksın! derler özeti şu bence bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur................. birde yazılımı yaptırdığınız yerin işin arkasında durması mevzusu var ben herşeyine garanti veririm diyebilen şahıstan ben korkarım açıkcası çünkü bu %60 kullanıcıya bağlı...
 
Geri
Üst Alt