Arkadaşlar benim Araç 2004 Signo Orjinal Teyp Var Üzerinde Ama Bilgisayardan Yaptığım Track Olarak Yaptığım Cd'leri Okumuyor yada 15-20 Seferde Okuyor Orjinal Cd'lerde Sıkıntı Yok Sizin Aranızda Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Varmı Acaba
Windows media playerla en düşük hızda yazdırdım bide yanma izleri belirgin olsun diye ama yok bugün orjinal cd alıp denedim onu hemen okudu hatta orjinal cd'yi bilerek çizdim o şekilde bile okuduWindows media player i kullanarak araç için sıkıntısız track dosyaları oluşturabilirsiniz. Eğer CD okumakta sorun yaşıyorsanız, CD çaların optik gözünde sorun olabilir.
Windows media playerla en düşük hızda yazdırdım bide yanma izleri belirgin olsun diye ama yok bugün orjinal cd alıp denedim onu hemen okudu hatta orjinal cd'yi bilerek çizdim o şekilde bile okudu
Şarkı kalitelerini düşürdüm diskin yazım sonu kapamasını yaptım ama yok olmuyor orjinali çalıyor ama benim yaptığım cdyi çalmıyorPeki şarkı kbps lerine dikkat ettiniz mi ? Bazı raydolar 128kbps yukarısını çalamıyormuş. Bir de diski yeniden yazılabilir halde mi bırakıyorsunuz ?
Aynı sorun benim araçdada var cd takıyorum geri çıkarıyor 5 10 15 artık ne zaman alırsa çalmaya baslıyor ama orj.cd taktıgımda direk çalıyor .Arkadaşlar benim Araç 2004 Signo Orjinal Teyp Var Üzerinde Ama Bilgisayardan Yaptığım Track Olarak Yaptığım Cd'leri Okumuyor yada 15-20 Seferde Okuyor Orjinal Cd'lerde Sıkıntı Yok Sizin Aranızda Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Varmı Acaba
Denemeyi yaptım TDK cd çaldı ama arada şarkıları atlıyordu sonra teyp tamire götürdüm lens aşırı kirlenmiş şuan bütün cdleri sıkıntısız çalıyor aracı 1 buçuk ay önce köyden aldım bunların olması çok normal bence bide ucuza alınca ufak tefek aksaklıklar çıkıyorSonucu bildirirseniz sevinirim ben de merak ettim 🙂