007
Kayıtlı Üye

Arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar merhaba..yaklaşık 1 ay süren güney afrika tatilimden sonra orada yaşadığım birkaç Aston Martin tecrübesinden bahsetmek istedim..Bir ingiliz sömürge kenti olan Cape Town'da dev bir Aston Martin showroomu var. ve o kadar insan canlısı satış uzmanları var ki..ben bir Aston martin şapkası almak ve fotoğraf çektirmek için girdim adamlar bana kapının önündeki DBS ile neden bir deneme sürüşü yapmıyorsunuz dediler..Bu teklife içimde fırtınalar koparak atladım...hayatımda ilk kez bir süper spora binecek olmanın heyecanı ile test sürüşü bittikten sonra keşke bunu hiç yapmasaydım dedim...gerçekten arabaya bindiğimi hissettim..bambaşka bir duygu...inanılmaz bir güç ve muhteşem bir ses..gerçekten hava filtresi ve egzost ile olacak iş değil bu...ters trafik direksiyon sağda ve yavaş yavaş giderken aynı gün Top Gear programının çekildiği tepeye doğru yaklaşık 120 mil ile tırmanmak tüyler ürpertici idi...daha o kadar çok şey var ki anlatacak..sizlerle test aracı ve showroomdaki araçlarla çekilmiş bir kaç da sosyal hayattan pozları paylaşmak istiyorum..gündüz sıcalığın 27 derece olduğu Cape Town'da; Aston Martin DBS araba konusunu uzunca bir süre kapatmama neden oldu...Zaman ayırıp baktığınız için teşekkürler...