Can Sıkıntısı Gidermek için Çalışmalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aux

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar...
bugün yine boş bir günümdü..uzun zamandir kafamda olan projeleri gerçekleştirmek için ekipmanı almıştım ancak vakit bulamıyordum..kısmet bugüneymiş..
öncelikle deneme amaçli 1 metre aldiğim bükülebilir , arkası yapışkanlı krom çubuklari 1 tane hoparlör kapağina monte ettim ve sonuç bence güzel oldu...uzun zamandir böyle hoparlör kapaği istiyordum =) (sabitleme esnasinda bantlar kuvvetli yapiştiği için önceden siyaha boyattiğim hoparlör kapağinin boyasında biraz zedelenme oldu..onları bir ara rötuşlayacağım.)
dsc01246rb.jpg

dsc01257r.jpg

dsc01256mg.jpg

dsc01252ro.jpg

geçen hafta , leonun hatlarina pek uyumlu olmadiğini düşündüğüm halde kafamdaki bu projeyi gerçekleştirmek amacıyla aldığım eski kasa cupra R lip'ini düşündüğüm şekilde kapladim..
lip'in eski hali;
dsc01233cb.jpg

dsc01227d.jpg

kaplanmış hali;
dsc01245yi.jpg

dsc01236k.jpg

dsc01238uk.jpg

dsc01242en.jpg

dsc01239u.jpg

dsc01241vz.jpg

Ellerine sağlık Volkan çok şık olmuş...

Hayatta işim olmaz hiç uğraşamam valla . Alırsınız bir sprey boya Volkana gidersiniz o yapar = )

Hayatta işim olmaz hiç uğraşamam valla . Alırsınız bir sprey boya Volkana gidersiniz o yapar = )

spray boyayla aracin gövde rengini tutturabilme ihtimali nedir sizce mert bey =)))
dolayisiyla serviste boyanması şarttır😀

spray boyayla aracin gövde rengini tutturabilme ihtimali nedir sizce mert bey =)))
dolayisiyla serviste boyanması şarttır😀

Çoktur Çoktur hiç merak etme iyi bir boya satan firmadan elde edilebilir. Volkana götürün zaten o size yardımcı olur arkadaş merak etmeyin siz hiç

Çoktur Çoktur hiç merak etme iyi bir boya satan firmadan elde edilebilir. Volkana götürün zaten o size yardımcı olur arkadaş merak etmeyin siz hiç

ha ha ha ...volkan 12 araliktan sonra yok..asker kendisi =)
mert beyin başını benim yerime sık sık ağrıtın =)

12 aralıktan sonra nolacak bu canavar? oda asker olmayacaktır sanırım.

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt