Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Camdaki kılcal çizikler

Öncelikle aramıza hoşgeldin..Üyelerimiz kısmında sizi tanımak isteriz
 
Önce ince kil ile deneme yapın. Eğer kaybolmazlar ise seryum oksitli çizik giderici ile polisaj işlemi gerekir.
 
Kasko varsa camı komple yenileyin, çizikler çok rahatsız ediyorsa. Zaten görüşü engellemeye başlarsa Tuvtürk muayeneden de geçemezsiniz.
 
Peki camdaki kılcal çiziklerin yok olma ihtimali sizce kaç? Bu çözüm olmazsa diğer yol ne kadar sağlıklı? Şimdiden teşekkürler size zahmet veriyorum

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Kılcal çizikler için camı değiştirmeye gerek yok. Kil işlemi çok zor bir işlem değil aslında. Oyun hamuru gibi. Bulaşık deterjanı+ su püskürtülen kaygan cam, uzun süre kil ile ovulmalı. Bu işlem sürekli aynı yönde ve tüm cama homojen olarak uygulanmalı. Eğer çizikler derin ise seryum oksit ile polisaj yapılmalı. Bu iş az biraz profesyonellik ister. O sebeple bir detay merkezinde yaptırmanızı tavsiye ederim.
 
Geri
Üst Alt