Merhaba hocam, ben geçen gün lLumar ATR cam filmi çektirdim aracıma. Ankara'da ikamet ettiğimden dolayı yetkili bayisine ulaşımım kolay oldu. Firma Amerikan ve Türkiye Distribütörü BKFTEK. İnternet sitelerinden girip baktığımda size en yakın Osmaniye ilinde olduğunu görüntüledim ( yetkili bayiiden yaptığınız işlemler için 10 yıl garanti belgesi alabiliyorsunuz) . Cam filmlerinde türlü oyunlar döndüğünden dolayı sağlığınız için kaliteden şaşmayın. lLumar, 3m, Ziebart, Auton gibi markalara bakabilirsiniz.
Aracıma cam flimi çektirmek istiyorum hatay antakyada bilindiğiniz kaliteli biryer var mı?
Hocam aynen lumar yok 3m yok fakat sonax var gittim ASWF var dedi fiyatıda uygun geldi. Ön camada çektireceğim görüşü etkiler diye endişelerim var
marka ve kalıte olarak 3m yada ılumar olabılır ya da glasslend ama antakyada nerde bulablursunuz bu markaları bılemıyorum @wanted007 de hatayda sanırım konu hakkında yardımcı olabılır sıze
Ustadim ben Hatay'ın biraz (hatta baya baya) mahrumiyet yerindeyim maalesef. Yaklasik 90 km uzaginda kucuk bir ilcedeyim o yuzden cok yardımcı olamayacağım ustadim maalesef 🙁