smz
Kayıtlı Üye
Bu sabah konya-ankara yolu istikametindeki yola tali yolda giriş yaparken trafik polisinin önüne düştüm. hatta biraz hata giriş yaptım, hızlanıp geçerken arkadan sellektör ve megafon ile beni durdurdu. geldi direkt ön cama baktı. film var mı dedi. var dedim. cezayı çaktı! 172 TL radar olduğunu söyledi. resmi araçta sivil görev yapıyordu. bir yandanda ses kayıt cihazı ile ses kaydı yaptığını söyledi. neden film var diye sorunca sıcak oluyor dedim. ehliyet ruhsat ve nihayetinde makbuzu bana verdi.
camlarda önde 1 numara yanlar ve arkadalarda 2 numara 3M film var. bana görüşe engel falan dedi. gece görüşü azaltıyor falan filan. ön camı işaret ettiğinde en açık olandan var dedim. tartışmaya girmedim. Makbuza "Aracın ön camı dahil bütün camlar koyu filmli Kayıt Var." yazmış.
Bir de plakadaki plaksi kabartmadan işlem yapılar, plakayı değiştir, trafikten men edilir aracın falan dedi. 15 gün için de öderseniz %25 indiridm var diyor bide! 🙂
Ben makbuzu internetten beyanlı ödeme ile ödeme yapsam olay bitiyor mu? Yani filmleri söktürmem gerekecek mi?
Şimdi sizce olayı mahkemeye taşımak gerekir mi? Tavsiyeniz nedir?
camlarda önde 1 numara yanlar ve arkadalarda 2 numara 3M film var. bana görüşe engel falan dedi. gece görüşü azaltıyor falan filan. ön camı işaret ettiğinde en açık olandan var dedim. tartışmaya girmedim. Makbuza "Aracın ön camı dahil bütün camlar koyu filmli Kayıt Var." yazmış.
Bir de plakadaki plaksi kabartmadan işlem yapılar, plakayı değiştir, trafikten men edilir aracın falan dedi. 15 gün için de öderseniz %25 indiridm var diyor bide! 🙂
Ben makbuzu internetten beyanlı ödeme ile ödeme yapsam olay bitiyor mu? Yani filmleri söktürmem gerekecek mi?
Şimdi sizce olayı mahkemeye taşımak gerekir mi? Tavsiyeniz nedir?