enginasam
Kayıtlı Üye
Bende ilk aldığımda taş gelmişti. Kaskodan değiştirdim. Çatlak yürüyor. Çizdirmeyi pek önermediler bende direk değiştirmiştim.Selamun aleykum sabah kalktığımda aracın ön camında bu manzarayla karşılaştım.Çatıdan bir şey düşmüş nazar diyelim artık.İç kısmında bir şey yok dışardan çatlamış sadece buna tamir vs. ne yapmam lazım ?
Geçmiş olsun bu arada. Olur öyle cana gelmesinBende ilk aldığımda taş gelmişti. Kaskodan değiştirdim. Çatlak yürüyor. Çizdirmeyi pek önermediler bende direk değiştirmiştim.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Selamun aleykum sabah kalktığımda aracın ön camında bu manzarayla karşılaştım.Çatıdan bir şey düşmüş nazar diyelim artık.İç kısmında bir şey yok dışardan çatlamış sadece buna tamir vs. ne yapmam lazım ?
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Burda kaskonun anlaşmalı özel servisi var tramere falan işlemez değiştiririz ama orjinal cam için talep açmamız lazım falan dediler.Serviste değiştirirseniz orjinalini fsrk çıkabilir dediler.Bu işlerden anlamayınca sıkıntı oluyor.Yapıştırıcı işini de deniycem inşallah olur olmazsa da zaten değiştiricezGeçmiş olsun hemen olan çatlamalarda Japon yapıştırıcı işe yarıyor çatlak kısma çok hafif deldirince çatlak içine alıyor camda iz kalmıyor fakat toza maruz kalınca çizgi gibi iz yapıyor
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız