Çalıştırma sonrası gelen ses

2016 seat leon fr 125 hp aracımda bir gün veya iki gün kullanmayıp marşa bastığımda çalıştıktan sonra iki saniye kadar kısa süreli sanki marşı basılı tutmuş gibi bir ses geliyo acaba nedeni ne olabilir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
O ses marştan değil de kayıştan yapıyor çalışmayınca sertleşme yapıyor soğuk olduğu için

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki abicim teşekkür edelim. 🙂

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2016 seat leon fr 125 hp aracımda bir gün veya iki gün kullanmayıp marşa bastığımda çalıştıktan sonra iki saniye kadar kısa süreli sanki marşı basılı tutmuş gibi bir ses geliyo acaba nedeni ne olabilir?

Aynı ses sorunundan ben de aracı servise götürdüm. İlk çalıştırmada hem @memet_one abinin dediği gibi kayışın soğumasından hem de o süre içerisinde yağlandığından bahsetti servisteki arkadaş. Bana da sorun yok dendi.

Aynı ses sorunundan ben de aracı servise götürdüm. İlk çalıştırmada hem @memet_one abinin dediği gibi kayışın soğumasından hem de o süre içerisinde yağlandığından bahsetti servisteki arkadaş. Bana da sorun yok dendi.

Ama kayış sesinden farklı bi sese benziyo haftaiçi bende servise gidecem bu olay bir iki arabayı kullanmayınca oluyo ve ilk çalıştırmada oluyo onun için video kaydı yapıp sesi kaydettim umarım bi çözüm bulurlar

Videoda youtube atmıştım ses bu

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt