Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bursa Oto Show 2009 Fuarı...

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Bursa Oto Show 2009 Fuarı bugün ziyarete açılıyor. Sektördeki önemli markaların en son modellerini görücüye çıkaracağı fuar, 29 Ekim Çarşamba günü akşamına kadar gezilebilecek.

Fuara anasanayide 17 markanın katıldığını dile getiren Tüyap Fuarcılık A.Ş Genel müdürü İlhan Ersözlü, 40 civarında da aksesuar ve yan sanayi firmasının yer alacağını kaydetti. Ersözlü, Bursa Oto Show 2009`a 140 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini dile getirerek, “Fuarda BMW, Cherry, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes, Renault, Hyundai, Toyota, Land Rover, Güleryüz Cobra gibi markaların yanı sıra, motosiklet, aksesuar akü ve lastik firmaları da stant açıyor. Ayrıca fuarda ‘Geçmişten Günümüze Klasik Araba Sergisi`nde 1959 model Cadillac, 1960 model Mercedes, 1965 model Ford Mustang gibi otomobiller keyifli bir nostalji yaşatacak” diye konuştu. ÖTV indiriminin bitmesine rağmen fuarda firmaların indirimler ve kampanyalar yapacağına dikkat çeken Ersözlü, vatandaşların bu fuarı kaçırmaması gerektiğinin altını çizdi.

Firmaların standlarında fuar süresince BMV X1, Mercedes E Serisi Coupe, Makyajlı S Serisi, Peugeot 3008, Peugeot 206 Plus, Iveco Eco Daily modellerinin Bursa`da ilk kez görücüye çıkacağını belirten İlhan Ersözlü, Güleryüz Cobra 160 LS ve Renault Fluence`un ise Türkiye`de ilk kez Bursa Oto Show Fuarı`nda sergileneceğini söyledi.

TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Bursa Oto Show`da açılış günü Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Tuğba Altıntop, Lara Surol, Tatiana Marinescu, Tuba Melis Türk, Şehnaz Özkaya gibi birbirinden ünlü mankenlerin hazır bulunacak. Profesyonel dans grupları da ziyaretçilere renkli bir fuar yaşatacak” dedi.
 
foto vardır umuduyla girdim ama umduğumu bulamadım.. :D
 
Teşekkürler Sezgin, kaçırma bu fuarı.
 
Teşekkürler sezgin abi :) Bide foto olsaydı ama işte :D
 
bugun acılmıs nası resım olsun ılk gunden:D
 
Beyler panik yapmayın fotolar gelicek yakında..:D

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Teşekkürler Sezgin, kaçırma bu fuarı.

Faruk abi,kaçırma diyosunda her yıl git gide fuar kötüleşmeye başladı..katılım az,katılımcı az,arabalar yaramaz v.s v.s...
 
Geri
Üst Alt