kirlisakal
Kayıtlı Üye
bugün seat'ına neler yaptın ya da ne yaptın ?? buyrun yeni konudan devam 🙂
bugün yeni aldığım sis ampullerini patlak eskisiyle değiştirdim, taktım... parmaklarım şişti 🙂 temizliğini de ihmal etmedim.yalnız bişi dikkatimi çekti farkında değilim sis far yukseklık ayarı varmışda haberim yokmuş ...duvara dayayıp verdim ayarı bakalım sis de işe yarayacak mı...🙂 önceki sis farlarında öle bişi yoktu.
Ekli dosyayı görüntüle 8768 Ekli dosyayı görüntüle 8769
hahahahaahaha lc nin yarım boğazlı corapları seviyorum renklileri 😀 tşk ederimfar ampülleri pek ilgimi çekmedi abi, çoraplar yakıyor 😀😀😀
abi bende degiseyim diyorum sis ampullerni ama sari ampul yağmurda aydınlatmayi gayet iyi başarıyor o yuzden ellemedim hic, gorsellikte olsun istiyorumhahahahaahaha lc nin yarım boğazlı corapları seviyorum renklileri 😀 tşk ederim
daha evvel osram h3 ll season kullanıyordum normal olanı.trden almıştım.biri patlaktı aynısını bulamadım ebayda daha şidddetlisi yuzde 30 unu buldum.her ortamda 4 mevsime göre yanan bir ışık.sarımsı hoş bir renk cıktı ortaya cekerim resmini yağmur yağıyor şuan dışarıda. sis de yağmurda önümü göremeyen gözünde problem var derim bu ampulle 🙂 beyaz görsellik evet ama devamlı gunduz far nıyetıne kullanılırsa ömrü kısa oluyor patlıyor.sök tak perişan ediyor adamı 😀 sisli yağmurlu havada cakılı kalırsın yolun kenarında gidemezsin.abi bende degiseyim diyorum sis ampullerni ama sari ampul yağmurda aydınlatmayi gayet iyi başarıyor o yuzden ellemedim hic, gorsellikte olsun istiyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha evvel osram h3 ll season kullanıyordum normal olanı.trden almıştım.biri patlaktı aynısını bulamadım ebayda daha şidddetlisi yuzde 30 unu buldum.her ortamda 4 mevsime göre yanan bir ışık.sarımsı hoş bir renk cıktı ortaya cekerim resmini yağmur yağıyor şuan dışarıda. sis de yağmurda önümü göremeyen gözünde problem var derim bu ampulle 🙂 beyaz görsellik evet ama devamlı gunduz far nıyetıne kullanılırsa ömrü kısa oluyor patlıyor.sök tak perişan ediyor adamı 😀 sisli yağmurlu havada cakılı kalırsın yolun kenarında gidemezsin.
unutma sis farı sis açar önünü görmene yardımcı olur ama diğer faydası da karşıdan gelen seni görür farkındalık sağlar.gerisi hikaye