Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25 litre benzin 97,5 lira , 100 lira yapıyor. 100,00 TL / 180 = kilometrede 55 kuruş a denk gelir. Kesinlikle bi yanlışlık var , yanlış anlamadım dımı ??
100 lirayla 320 km yol gidiyorum , ortalama 31 kuruşa denk geliyor... Bu kadar fark olurmu ya ?
bugün motor teste koydum oksijen sensörü arızalı dendi temizlenip takılabilir diyor ama ne kadar randımanlı olur bilmiyorum aşırı yakıt yakma sebebi de bu diyor tamirci..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.