Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün bahçelievler bahçeşehir arası sakin kullanımda e-5ten gelerek 4.9 yaktım.. genel ortalamam da 5.6 🙂 ama 2-3 gündür sakin sakin sıkıldım basıcam artık 🙂 7lere 8lere ulaşsın 🙂
Gokhan belli bir yer var..avcilardan itibaren floryayaya kadar ..o bolgede trafik akici ise her zaman 4.2 goruyorum..en son havalimaninda kontak kapattigimda 5.8 yaziyor ekranda..utanmasa dizel sesi de cikaracak🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.