Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abıcım konu senın aslan olunca,ben bu tarz jantları yakıstıramıyorum...artı olarak advanın bı 18 lıgını alalım en az 1 boy attırır öne..bana kalırsa 17 takarız ama sen bırazda gorsellık ıstıyosun abım...kısacası advan olmasada sole hafıf bır jant bakalım derım..
estagfurullah kardeşim , benim aslanlarım sizlersiniz hep kalbimde olacaksınız efendiliğiniz yeter sizleri seviyorum hem benim boyla moyla işim olmaz biliyosun hakom benim işim yanımda efendi dürüst aslanlar olsun yeter
hem ne aslanlar var benimkine gelinceye kadar ,tamam o zaman sen bak bu alalım de alalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.